Σκέφτεσαι να κάνεις road trip στην Ελλάδα; - Αυτοί είναι οι top προορισμοί

Τα μαγικά μέρη της χώρας μας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σκέφτεσαι να κάνεις road trip στην Ελλάδα; - Αυτοί είναι οι top προορισμοί

Διαβάστε ποιοι είναι οι top προορισμοί στην Ελλάδα για να κάνει κανείς road trip. Εσείς που σκέφτεστε να πάτε φέτος το Καλοκαίρι; Η χώρα μας ως γνωστών είναι γεμάτη, από μαγικά μέρη που μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε.

Οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει και έχει ανέβει μαζί της και η διάθεσή μας! Είναι λοιπόν η καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσουμε να οργανώνουμε τα πρώτα road trip στην Ελλάδα.

Με τους κολλητούς, με τη σχέση μας ή την οικογένειά μας, ένα road trip κοντά ή λίγο πιο μακριά από το μέρος που μένουμε είναι η καλύτερη και ίσως και η πιο εύκολη ιδέα και ευκαιρία για απόδραση.

Από τα Τρίκαλα στα Γρεβενά

Χιλιόμετρα: 89

Μια από τις πιο άγνωστες, αλλά και πιο φαντασμαγορικές, διαδρομές της κεντρικής/βόρειας Ελλάδας, διασχίζει πανέμορφες βουνοπλαγιές και ηλιόλουστα οροπέδια, πνιγμένα στα δάση φυλλοβόλων. Ό,τι πρέπει για μια εξόρμηση στην φύση!

Περνά από άγνωστα εν πολλοίς χωριά, όπως το Καρπερό, η Άνοιξη και το Αγιόφυλλο, διασταυρώνεται με κρυστάλλινα ποτάμια όπως ο Βενέτικος και ο Πηνειός, και σχεδόν επιβάλλει μία στάση στη μαγεία των Μετεώρων. Διαβάστε αναλυτικά στο travelstyle ποιοι είναι οι top προορισμοί για να κάνει κανείς road trip στην Ελλάδα. Ακόμα το σκέφτεστε;