100% απόλαυση στο βουνό των Κενταύρων!

100% απόλαυση στο βουνό των Κενταύρων!

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και μας κλείνει το μάτι για να το ζήσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στο φουλ! Φέτος, όσο ποτέ άλλοτε, αναζητούμε ηρεμία και ξεκούραση, μια φυγή από την καθημερινότητα οπότε στόχος είναι να επιλέξουμε μόνο το καλύτερο!

Για όλους εμάς, λοιπόν, από τις 15 Ιουνίου έχει ανοίξει τις πόρτες του το ανανεωμένο Agapitos Villas & Guesthouses, ένας παράδεισος στο... μαγικό Πήλιο. Σε μια δύσκολη χρονιά για τον τουρισμό, το Agapitos Villas & Guesthouses συνεχίζει να επενδύει στις αναβαθμίσεις των εγκαταστάσεων του με βασικό άξονα την πλήρη αναβάθμιση των υποδομών εστίασης με σκοπό την διασφάλιση ποιότητας βάσει προτύπων HACCP. Και σε αυτό το πλαίσιο καλείται να υπηρετήσει τον γαστρονομικό τουρισμό, έναν κλάδο που αποτελεί τον θεμέλιο λίθο, το ίδιο το μέλλον του τουριστικού προϊόντος του Πηλίου και μας συστήνει το βραβευμένο εστιατόριο El Resto Bar με επικεφαλής έναν από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες chef, τον Κίμωνα Λιγδά.

Agapitos Villas & Guesthouses

Με μεγάλη διεθνή εμπειρία (La Maison de Boeuf 1* michelin, Rouges Tomates 1* michelin, Le Chalet de la Foret 2* michelin) και μεγάλη πορεία στην Ελλάδα (2ΜΑΖΙ, Clap The Restaurant, Salvia), ο Κίμωνας Λιγδάς αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την κουζίνα του El Resto Bar αναβαθμίζοντας τον γαστρονομικό χάρτη της ευρύτερης περιοχής.

Tο μενού του 2020, που θα ανακοινωθεί σύντομα στο site του εστιατορίου elresto.gr, είναι αμιγώς ελληνικό με δημιουργική διάθεση, δίνοντας πάντα έμφαση στις εποχιακές πρώτες ύλες σε λογικές τιμές. Τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και τους κανονισμούς ασφαλείας, σ’ έναν υπέροχο χώρο με μαγευτική θέα στο Αιγαίο μπορούμε να απολαύσουμε την ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει το El Resto Bar. Και αυτό δεν είναι υπόσχεση αλλά δέσμευση!

El Resto Bar

Για κράτηση καλούμε το 242 6031 005.

elresto.gr