Ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ξεναγούν στα μαγικά Χανιά - Απόψε στο OPEN το πρώτο μέρος

Στις 20:00!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ξεναγούν στα μαγικά Χανιά - Απόψε στο OPEN το πρώτο μέρος

Στα μαγικά Χανιά της Κρήτης μας ταξιδεύει ο Τάσος Δούσης μέσα από την εκπομπή «Εικόνες». Απόψε το βράδυ στις 20:00 μέσα από την συχνότητα του OPENtv θα ανακαλύψουμε όλες τις ομορφιές του νησιού.

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής επισκέπτονται το βενετσιάνικο λιμάνι, την Πλατεία Σιντριβανίου, τη συνοικία Ταμπακαριά με τα παλιά βυρσοδεψεία και τον επιβλητικό Φάρο στο ενετικό λιμάνι.

Στη συνέχεια εξερευνούν τα περίφημα Σεϊτάν Λιμάνια και την παραλία της Αγίας Μαρίνας με τη χρυσαφένια άμμο. Το οδοιπορικό στα απίστευτης ομορφιάς Χανιά ολοκληρώνεται με μία μίνι εκδρομή στο Θέρισο, το χωριό των επαναστατών.

Για το τέλος μας περιμένει μία ευχάριστη έκπληξη… Ο απίστευτος Χάρη κάνει την εμφάνισή του και περιμένει να τον ταΐσουν στο στόμα!!!

Δείτε πρώτοι το ολοκαίνουργιο trailer:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Ο Τάσος Δούσης μιλά για την ψεύτικη ευτυχία στο Instagram - «Τα likes είναι καρφιά για μια μελλοντική κατάθλιψη»

Ο Τάσος Δούσης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, μίλησε για την ψεύτικη ευτυχία που επικρατεί στο Instagram, λέγοντας μεταξύ άλλων πως τα likes είναι καρφιά σε μια μελλοντική κατάθλιψη.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Εικόνες», θεωρεί πως όταν κάποιος είναι πραγματικά ευτυχισμένος δεν υπάρχει λόγος για διαφήμιση και δημόσια έκθεση της προσωπικής του ευτυχίας.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της εκπομπής "Εικόνες", ο οποίος πρόσφατα μας χάρισε ένα μαγευτικό ταξίδι στη Ρόδο, θεωρεί πως όταν κάποιος είναι πραγματικά ευτυχισμένος δεν υπάρχει λόγος για διαφήμιση και δημόσια έκθεση της προσωπικής του ευτυχίας.

Ψεύτικη, λοιπόν, είναι για τον Τάσο Δούση η εκτεθειμένη ευτυχία καθώς όπως αναφέρει ο ίδιος "η ευτυχία είναι ένα πράγμα απλό... Ένας αληθινός έρωτας, να ακούς το κύμα, ένα κρασί, ένα χαμόγελο αβίαστο!".

Δείτε όλα όσα είπε ο Τάσος Δούσης στο παρακάτω βίντεο: