ΕΙΚΟΝΕΣ: Ο Τάσος Δούσης μας ξεναγεί στα Χανιά και έχουμε ολόκληρο το πρώτο μέρος της εκπομπής

Μην το χάσετε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΕΙΚΟΝΕΣ: Ο Τάσος Δούσης μας ξεναγεί στα Χανιά και έχουμε ολόκληρο το πρώτο μέρος της εκπομπής

O Τάσος Δούσης και οι "Εικόνες" συνεχίζουν το ταξίδι τους στα πανέμορφα Χανιά και σας αποκαλύπτουν ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας. Μην χάσετε ολόκληρο το πρώτο μέρος της εκπομπής.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα παρουσιάζουν τις premium παροχές και υπηρεσίες των επιχειρήσεων του νησιού που αν μη τι άλλο ξέρουν πως να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, αλλά και τις φυσικές ομορφιές, τις παραλίες και πολλά ακόμα που θα δείτε.

Όπως θα δείτε, επισκέπτονται το βενετσιάνικο λιμάνι, την Πλατεία Σιντριβανίου, τη συνοικία Ταμπακαριά με τα παλιά βυρσοδεψεία και τον επιβλητικό Φάρο στο ενετικό λιμάνι.

Στη συνέχεια εξερευνούν τα περίφημα Σεϊτάν Λιμάνια και την παραλία της Αγίας Μαρίνας με τη χρυσαφένια άμμο. Το οδοιπορικό στα απίστευτης ομορφιάς Χανιά ολοκληρώνεται με μία μίνι εκδρομή στο Θέρισο, το χωριό των επαναστατών.

Για το τέλος μας περιμένει μία ευχάριστη έκπληξη… Ο απίστευτος Χάρη κάνει την εμφάνισή του και περιμένει να τον ταΐσουν στο στόμα!!!

Δείτε ολόκληρο το πρώτο μέρος της εκπομπής ΕΙΚΟΝΕΣ του Τάσου Δούση που μας ξεναγούν στα Χανιά

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Ο Τάσος Δούσης αυτό το καλοκαίρι “σαρώνει” την Ελλάδα και μας παρουσιάζει μέσα από τις “Εικόνες” του, γνωστούς ή και λιγότερο γνωστούς ελληνικούς προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί! Αυτό το καλοκαίρι ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του.

Ο Τάσος Δούσης μιλά για την ψεύτικη ευτυχία στο Instagram - «Τα likes είναι καρφιά για μια μελλοντική κατάθλιψη»

Ο Τάσος Δούσης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, μίλησε για την ψεύτικη ευτυχία που επικρατεί στο Instagram, λέγοντας μεταξύ άλλων πως τα likes είναι καρφιά σε μια μελλοντική κατάθλιψη.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Εικόνες», θεωρεί πως όταν κάποιος είναι πραγματικά ευτυχισμένος δεν υπάρχει λόγος για διαφήμιση και δημόσια έκθεση της προσωπικής του ευτυχίας.

Δείτε όλο το βίντεο του και όσα είπε ο Τάσος Δούσης στο Athensmagazine.gr