Ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες συνεχίζουν το ταξίδι τους στα Χανιά - Την Δευτέρα στο OPEN

Μην χάσετε το δεύτερο μέρος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες συνεχίζουν το ταξίδι τους στα Χανιά - Την Δευτέρα στο OPEN

O Τάσος Δούσης και οι Εικόνες την επόμενη εβδομάδα συνεχίζουν την ξενάγηση τους στα εμβληματικά Χανιά. Την Δευτέρα 31 Αυγούστου μην χάσετε στις 20:00 το βράδυ στο OPEN το δεύτερο μέρος της εκπομπής.

Αρχικά επισκέπτονται την «Καραϊβική της Κρήτης», το εκθαμβωτικής ομορφιάς Ελαφονήσι, ενώ στη συνέχεια «χάνονται» στη συνοικία του Τοπανά - τα σοκάκια της Παλιάς Πόλης των Χανίων, στη Δημοτική Αγορά της πόλης, στη Σπλάντζια και θαυμάζουν από κοντά την πρωτότυπη εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Τα Χανιά είναι όλο ευχάριστες εκπλήξεις! Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του απολαμβάνουν τη μοναδική θέα προς την πόλη από τους τάφους των Βενιζέλων, ανακαλύπτουν απίστευτους θησαυρούς κάνοντας τη βόλτα τους στη συνοικία Χαλέπα, ενώ η εξόρμηση στο χωριό Βάμος τους αφήνει πραγματικά αποσβολωμένους!! Για όσους χάσατε το επεισόδιο της Ρόδου, δείτε το ολόκληρο εδώ.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Έχουμε επίσης όλο το πρώτο μέρος από την ξενάγηση των Εικόνων και του Τάσου Δούση στα Χανιά

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του παρουσιάζουν τις premium παροχές και υπηρεσίες των επιχειρήσεων του νησιού που αν μη τι άλλο ξέρουν πως να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, αλλά και τις φυσικές ομορφιές, τις παραλίες και πολλά ακόμα που θα δείτε.

Όπως θα δείτε, επισκέπτονται το βενετσιάνικο λιμάνι, την Πλατεία Σιντριβανίου, τη συνοικία Ταμπακαριά με τα παλιά βυρσοδεψεία και τον επιβλητικό Φάρο στο ενετικό λιμάνι.

Στη συνέχεια εξερευνούν τα περίφημα Σεϊτάν Λιμάνια και την παραλία της Αγίας Μαρίνας με τη χρυσαφένια άμμο. Το οδοιπορικό στα απίστευτης ομορφιάς Χανιά ολοκληρώνεται με μία μίνι εκδρομή στο Θέρισο, το χωριό των επαναστατών.

Για το τέλος μας περιμένει μία ευχάριστη έκπληξη… Ο απίστευτος Χάρη κάνει την εμφάνισή του και περιμένει να τον ταΐσουν στο στόμα!!!

Δείτε ολόκληρο το πρώτο μέρος της εκπομπής ΕΙΚΟΝΕΣ του Τάσου Δούση που μας ξεναγούν στα Χανιά

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Ο Τάσος Δούσης αυτό το καλοκαίρι “σαρώνει” την Ελλάδα και μας παρουσιάζει μέσα από τις “Εικόνες” του, γνωστούς ή και λιγότερο γνωστούς ελληνικούς προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί! Αυτό το καλοκαίρι ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του.