Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει το ταξίδι του στην Ευρυτανία

Το δεύτερο μέρος έρχεται στο Opentv

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει το ταξίδι του στην Ευρυτανία

Την προηγούμενη Κυριακή (27/12) ο Τάσος Δούσης μας μετέφερε μαγευτικές Εικόνες από το νομό της Ευρυτανίας και σήμερα (3/1), στην πρώτη προβολή της αγαπημένης ταξιδιωτικής εκπομπής για το νέο έτος, θα συνεχίσει να μας ξεναγεί στον υπέροχο αυτό τόπο.

Ένα συγκλονιστικό, άγριο τοπίο μέσα στην φύση που καθηλώνει. Oι «Εικόνες», εξερευνούν αυτή την ομορφιά και χάνονται στην μαγεία της Ευρυτανίας. Στην αρχή επισκέπτονται την φημισμένη Ιερά Μονή Προυσού. Πριν φτάσουν όμως στον κορυφαίο θρησκευτικό προορισμό περνούν από τη μοναδική θέση «Κλειδί» και ανακαλύπτουν τα περίφημα «Πατήματα της Παναγίας». Από το σημείο αυτό σύμφωνα με την παράδοση, πέρασε η Παναγία στο δρόμο της για τον Προυσό.

Στη συνέχεια η ομάδα εξερευνά τα πανέμορφα χωριά της Ευρυτανίας όπως το Παλαιό Μικρό Χωριό και τις Κορυσχάδες και γίνεται ένα με τους κατοίκους της περιοχής στο Καρπενήσι, οι οποίοι τους επιφυλάσσουν την πιο θερμή υποδοχή. Εκεί δοκιμάζουν γλυκές και αλμυρές τοπικές σπεσιαλιτέ, κάνουν γευστικά ταξίδια στα παιδικά μας χρόνια και προτείνουν εναλλακτικές μορφές τουρισμού!

Δείτε το trailer της εκπομπής εδώ.