Grecotel Pallas Athena: Art chic αισθητική στην καρδιά Αθήνας

Grecotel Pallas Athena: Art chic αισθητική στην καρδιά Αθήνας

Ένα ξενοδοχείο όπου η τέχνη της φιλοξενίας, για την οποία έχει διακριθεί διεθνώς η Grecotel, συναντά την Τέχνη. Μοναδικά έργα διάσημων καλλιτεχνών κοσμούν τους χώρους, τα δωμάτια και τις σουίτες του ξενοδοχείου, χαρίζοντας παντού μια ιδιαίτερη κομψότητα και αισθητική. Η πολυτέλεια και η ζεστή ατμόσφαιρα αποκτούν μια άλλη διάσταση και στήνουν μια ιδιαίτερη γιορτή για όλες τις αισθήσεις σας.

Το avant-garde boutique ξενοδοχείο Grecotel Pallas Athena βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στο ιστορικό κέντρο της πόλης, δίπλα στο Δημαρχείο, σε κοντινή απόσταση από την Ακρόπολη και το Μουσείο της Ακρόπολης, την γραφική Πλάκα και τα περισσότερα σημαντικά αξιοθέατα. Είναι κοντά σε δύο σταθμούς του μετρό: Μοναστηράκι (Πράσινη & Μπλε γραμμή) και Ομόνοια (Πράσινη & Κόκκινη γραμμή).

Είναι προσβάσιμο με αεροπλάνο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, με πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά και με τρένο από τον σταθμό Λαρίσης.

Grecotel Pallas Athena

Η πολυτελής συλλογή οικογενειακών δωματίων που κοσμούνται με αυθεντικά graffiti, πραγματικά έργα τέχνης, θα ενθουσιάσει τα παιδιά σας, ενώ στις εκπληκτικές Loft Suites που βρίσκονται στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, θα ζήσετε την αυθεντική ατμόσφαιρα ενός προνομιούχου διαμερίσματος στην καρδιά της Αθήνας, απολαμβάνοντας τη θέα της πόλης από ψηλά.
Απολαύστε όλη την ημέρα μοναδικές γεύσεις στο κομψό εστιατόριο και το lounge μπαρ με τη μεγάλη βεράντα, που βρίσκεται στον 1ο όροφο του ξενοδοχείου με θέα την πλατεία Κοτζιά. Ξεκινήστε δυναμικά την ημέρα σας με ένα πλούσιο πρωινό απολαμβάνοντας υπέροχες λιχουδιές και μη χάσετε την «Κρητική γωνιά» με τα παραδοσιακά εδέσματα.

Γευτείτε ξεχωριστά πιάτα – πραγματικά έργα γαστρονομικής τέχνης – με την υπογραφή του executive chef της Grecotel, Σάκη Τζανέτου και του chef του Pallas Athena, Θανάση Κούδα.

ξενοδοχείο Αθήνα

Το Grecotel Pallas Athena αποτελεί ιδανική επιλογή για να μιλήσετε για δουλειές ή να παρουσιάσετε κάτι σημαντικό στον επαγγελματικό σας κύκλο. Είναι πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και τα μέσα μαζικής μεταφοράς και μόλις 34 χιλιόμετρα από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Διαθέτει μία πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα συνεδρίων χωρητικότητας 20 ατόμων, παροχή γραμματειακής & οπτικοακουστικής υποστήριξης, υψηλού επιπέδου catering & επαγγελματική εξυπηρέτηση, δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και τα δωμάτια, business corner και γραφείο σε όλα τα δωμάτια.

Αθήνα

Δείτε στο grecotel.com το Grecotel Stay Safe πρωτόκολλο λειτουργίας, ένα ειδικά σχεδιασμένο πλάνο λειτουργίας που εστιάζει στην ασφάλεια και στην ευεξία χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας.

  • grecotelpallasathena.com
  • Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα
  • Τηλ.: 210 3250900