Το πιο ονειρεμένο ξενοδοχείο της Σαντορίνης - Με παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και ασυναγώνιστη θέα

Το πιο ονειρεμένο ξενοδοχείο της Σαντορίνης - Με παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και ασυναγώνιστη θέα

Στην ατμοσφαιρική Σαντορίνη, σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της στο Ακρωτήρι βρίσκεται το Apanemo Hotel & Suites. Από τα δωμάτια του ξενοδοχείου η θέα απλώνεται στον υπέροχο κόλπο της καλντέρας. Το βλέμμα σας θα φτάσει στο εντυπωσιακό ηφαίστειο απολαμβάνοντας την αμφιθεατρική θέα σε όλο το νησί.

Το Apanemo Hotel & Suites είναι ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο, άψογα εναρμονισμένο με το φυσικό τοπίο και την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική που εξασφαλίζει ονειρεμένη διαμονή στους επισκέπτες του.

Χωμένο μέσα στο μπλε του ουρανού και της θάλασσας αλλά και το άσπρο των Κυκλάδων το Apanemo μοιάζει σαν φυσική συνέχεια του περιβάλλοντος του, σε μια εκπληκτική τοποθεσία που εξασφαλίζει ιδιωτικότητα αλλά και προσφέρει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα, στο ηφαίστειο αλλά και αμφιθεατρικά σε όλη τη Σαντορίνη!

Apanemo Hotel and Suites

Από τα δωμάτια του ξενοδοχείου η θέα απλώνεται αμφιθεατρικά σε ολόκληρη τη Σαντορίνη. Στην πλειοψηφία των δωματίων και τους εξωτερικούς χώρους μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στον υπέροχο κόλπο της καλντέρας και το ηφαίστειο στο κέντρο του νησιού.

Highlight του ξενοδοχείου είναι επίσης η πισίνα του καθώς πρόκειται για μία από της ωραιότερες πισίνες του νησιού και εκτείνεται σε τρία επίπεδα!

Apanemo Hotel and Suites σαντορίνη

Επίσης υπάρχει παιδική πισίνα, jacuzzi και μπαρ. Από την άλλη, εξαιρετικό είναι και ο κήπος που περιβάλλει το ξενοδοχείο και εκτείνεται σε όλους τους εξωτερικούς χώρους γεμάτος με πανέμορφα λουλούδια και εντυπωσιακά χρώματα…

Apanemo Hotel and Suites

Δωμάτια & Σουίτες

Το Apanemo Hotel διαθέτει 27 δωμάτια και διαμερίσματα χωρισμένα σε πέντε τύπους, ανάλογα με τη χωρητικότητα και τις εγκαταστάσεις τους. Κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού.

Δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα & τον κήπο

Είναι 15 τμ με μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα και ένα υπέροχο διπλό άνετο κρεβάτι.

Executive traditional suite με θέα στη θάλασσα, την καλντέρα & το ηφαίστειο

Η πολυτελής σουίτα 2 ατόμων είναι παραδοσιακά διακοσμημένη με μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, το ηφαίστειο και την καλντέρα και διαθέτει ξύλινη σοφίτα, όπου βρίσκεται ένα διπλό κρεβάτι. Στον κάτω όροφο υπάρχει ένα μικρό καθιστικό με καναπέ.

Superior δωμάτιο με θέα στην καλντέρα & το ηφαίστειο

Το πολυτελές δωμάτιο 2 ατόμων με μπαλκόνι προς τη θάλασσα είναι αρκετά μεγάλο και περιέχει ένα υπέρδιπλο κρεβάτι από όπου ξαπλωμένοι θα έχετε θέα ολόκληρο το νησί, την καλντέρα καθώς και το ηφαίστειο!

Σουίτα με θέα στην καλντέρα

Η σουίτα είναι παραδοσιακά διακοσμημένη με μια ξύλινη σοφίτα, όπου υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι. Στον κάτω όροφο υπάρχουν δύο καναπέδες-κρεβάτια. Το ιδιωτικό μπαλκόνι έχει θέα προς όλη την Καλντέρα και το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Apanemo Hotel and Suites σαντορίνη

Apanemo Hotel and Suites σαντορίνη

Traditional Suite με θέα στη θάλασσα

Η παραδοσιακή σουίτα με μπαλκόνι και θέα στη θάλασσα διατίθεται για φιλοξενία 2 ατόμων και είναι παραδοσιακά διακοσμημένη. Στη σοφίτα του δωματίου βρίσκεται ένα διπλό κρεβάτι, ενώ στον κάτω όροφο υπάρχει ένα μικρό καθιστικό.

To Know: Η reception του ξενοδοχείου λειτουργεί καθημερινά από τις 08:00 μέχρι τις 22:00. Από την reception προσφέρονται υπηρεσίες αφύπνισης και μεταφοράς αποσκευών, ενώ υπάρχει η δυνατότητα χρήσης tablet ή laptop στο χώρο υποδοχής (κατόπιν αιτήματος). Η πρόσβαση στο διαδίκτυο (WiFi) είναι ελεύθερη σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Κάθε δωμάτιο διαθέτει μπάνιο, ψυγείο, τηλεόραση, κλιματιστικό και στεγνωτήρα μαλλιών. Επίσης σε όλα τα δωμάτια υπάρχει υπηρεσία καθημερινού καθαρισμού.

Πρωινό: Στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα πρωινού, σερβίρεται καθημερινά (07:00 π.μ. – 10:30 π.μ.) ένας πλούσιος μπουφές με τις νοστιμότερες σπεσιαλιτέ της Σαντορίνης κατευθείαν από την κουζίνα της μαμάς!

Apanemo Hotel and Suites

INFO

Μάθετε περισσότερα για το ξενοδοχείο ή και κάντε την κράτησή σας εδώ

Ακρωτήρι Σαντορίνης, Τ. 22860 82831, Facebook: Apanemo hotel Instagram: apanemo_santorini