Εl Resto bar: Το βραβευμένο εστιατόριο του Agapitos Villas & Guesthouses στο Πήλιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εl Resto bar: Το βραβευμένο εστιατόριο του Agapitos Villas & Guesthouses στο Πήλιο

Εστιατόριο-σταθμός στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, και όχι άδικα, αποτελεί το “γαστρονομικό διαμάντι” στο επίσης βραβευμένο ξενοδοχείο Agapitos Villas & Guesthouses, μέλος των Small Εlegant Ηotels of the World, όπου νοστιμιά και δημιουργικότητα “παντρεύονται” σε κάθε πιάτο του πλούσιου μενού.

Στο El Resto bar θα ζήσεις μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που φέρει την υπογραφή του καταξιωμένου chef Κίμωνα Λιγδά, ο οποίος απογειώνει την αμιγώς ελληνική κουζίνα, με μια πρωτότυπη ματιά, που στηρίζεται στην παρουσίαση ελληνικών προϊόντων και στην χρήση τους σε μορφές που δεν τις έχετε ξαναδεί.

Εl Resto bar

Την τιμητική τους έχουν οι λαχταριστές συνταγές με ντόπια υλικά, που αναβαθμίζουν τον γαστρονομικό χάρτη της περιοχής, ενώ οι συνεργασίες με τοπικούς κτηνοτρόφους , αλιείς και παραγωγούς εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών, ενισχύοντας ταυτόχρονα την τοπική κοινωνία.

Εl Resto bar

Εl Resto bar

Γιατί η ιδέα εδώ δεν έχει να κάνει μόνο με το φαγητό, αλλά με όλη τη διαδικασία της παρασκευής νόστιμων και πρωτότυπων πιάτων, που μένουν αξέχαστα στους επισκέπτες, οι οποίοι επιστρέφουν εδώ ξανά και ξανά για να απολαύσουν την τοπική κουζίνα... αλλιώς!

Εl Resto bar

INFO

  • Αγ. Ιωάννης Μουρεσίου
  • τηλ. 24260 31005
  • elresto.gr