Οι top προορισμοί των celebrities - Που και πως περνούν στις διακοπές τους

Τα καλύτερα εστιατόρια, καφέ, μπαρ & ξενοδοχείο στους πιο hot προορισμούς της Ελλάδας

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Οι top προορισμοί των celebrities - Που και πως περνούν στις διακοπές τους

Αναρωτιέσαι που και πως περνούν στις διακοπές τους οι αγαπημένοι σου σταρ; Εάν ναι, τότε εδώ θα ανακαλύψεις όλα όσα απολαμβάνουν κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών τους εξορμήσεων μαζί με την παρέα και την οικογένειά τους.

Ακόμη, θα μάθεις που κάνουν τις βουτιές τους και που γεύονται τα αγαπημένα τους πιάτα. Η Σαντορίνη, τα Χανιά, το Ναύπλιο, η Κέρκυρα, η Ρόδος, η Μονεμβάσια, η Καρδαμύλη, το Καρπενήσι, το Ζαγόρι αλλά και η Αθήνα είναι μεταξύ άλλων μερικές από τις επιλογές τους για σύντομες αποδράσεις κι όχι μόνο που αξίζει κι εσύ να επισκεφθείς.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά

Και ξεκινάμε από την Σαντορίνη...

...ένα νησί που τιμά όχι μόνο η Κατερίνα Καινούργιου αλλά και η Χριστίνα Μπόμπα, η Κόνι Μεταξά και η Alessandra Ambrosio. Εμείς σου προτείνουμε να επισκεφθείς και να γευτείς τις γεύσεις του Remvi Restaurant αλλά και του beach bar restaurand, Seaside.

προορισμοί star

Από την άλλη είναι και το I Frate Santorini, που σου υπόσχεται ένα γαστρονομικό ταξίδι με ιταλικές αναφορές... Ενώ αν θες κάπου να μείνεις πρέπει οπωσδήποτε να βιώσεις την απίστευτη εμπειρία που θα σου χαρίσει το Apanemo Hotel & Suites με αμφιθεατρική θέα στον κόλπο της Καλντέρας αλλά και στο εντυπωσιακό ηφαίστειο...

apanemo

Κλείνοντας όσον αφορά την Σαντορίνη, αν είσαι από αυτούς που τους αρέσει να "κλειδώνουν" τις αναμνήσεις τους σε φωτογραφίες, επιβάλλεται να πας στο Flying dress photo... Η Ιωάννα Τούνη χαζή είναι που το προτίμησε; Δε νομίζω...

Χανιά

Πέρα από την Βάσω Λασκαράκη που επισκέπτεται συνεχώς την Κρήτη επειδή διατηρεί σπίτι εκεί, φανατικοί του νησιού είναι και η Ευγενία Σαμαρά, η Σμαράγδα Καρύδη και η Κατερίνα Γερονικολού κι αυτό γιατί υπάρχει η πεπειραμένη ομάδα του C.L.C που παρέχει VIP υπηρεσίες στον τομέα της φιλοξενίας, της ασφάλειας αλλά και της εστίασης καθώς και ο μοναδικός στο είδος του Φούρνος Ντουρουντούς που μπορεί να βρει κανείς παραδοσιακές συνταγές από αγνές τοπικές πρώτες ύλες που έχουν εξελιχθεί σε υγιεινές διατροφικές προτάσεις με αξεπέραστες γεύσεις.

Συνεχίζουμε με την Λευκάδα...

Μεταξύ άλλων, Ευαγγελία Αραβανή και Ελένη Μενεγάκη χαλαρώνουν στα υπέροχα νερά του νησιού. Εμείς σου προτείνουμε σαν επιλογή και το Crystal Waters Lefkada. Ένα πολυτελές νησιώτικο καταφύγιο.

crystal waters

Κέρκυρα, Κέρκυρα με το Ποντικονήσι...

... και με τα Akron beach bar restaurant στην παραλία της Αγίας Τριάδας στην Παλαιοκαστρίτσα. Ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το νησί αυτό το αγαπά η Άντζελα Γκερέκου αλλά και η οικογένεια του Σάκη Ρουβά.

Ρόδος

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Γιάννης Βαρδής είναι κάποια από τα ονόματα που προτιμούν το νησί των Ιπποτών. Εμείς από αυτό προτιμούμε και προτείνουμε σίγουρα την Ωβέρνη. Ένα ατμοσφαιρικό cafe-food & wine bar που λειτουργεί από το πρωί έως και το βράδυ... Άλλο να το βλέπεις κι άλλο να στο λέμε...

Καρδαμύλη

Φέτος είχε την τιμητική της αφού τα γυρίσματα της σειράς του Mega που λατρεύτηκε όσο τίποτα άλλο από το τηλεοπτικό κοινό, Γη της Ελιάς, πραγματοποιήθηκαν εκεί. Ξεχώρισαν στα μάτια μας οι Μούσες: Πέτρινες ενοικιαζόμενες κατοικίες που βρίσκονται μάλιστα μια ανάσα από την θάλασσα.

προορισμοί star

Μονεμβάσια ή Μονεμβασιά

Αμφιταλαντευόμενος ο τόνος στο όνομά της αλλά καθόλου αμφιταλαντευόμενο το που θα πας να πιεις και να διασκεδάσεις: Οινόμελο. Ένα φιλόξενο και με παραδοσιακές γεύσεις εστιατόριο με μεσογειακές, μάλιστα, νοστιμιές να έχουν τον πρώτο λόγο. Αξίζει να ξέρεις ότι η Μονεμβάσια είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη της οικογένειας της Αθηνάς Οικονομάκου αφού απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο καταγωγής της, το Γύθειο.

Καρπενήσι

Ένας από τους αγαπημένους προορισμούς του Κώστα Μπακογιάννη και της οικογένειάς του. Η "μικρή Ελβετία της Ελλάδας", όπως κάποιοι το έχουν ονομάσει κρύβει έναν μικρό παράδεισο εν ονόματι Ninemia Stay & Play. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής και δραστηριοτήτων, για μικρούς και μεγάλους (ότι πρέπει δηλαδή για τα παιδιά του), στην Ποταμιά Βουτύρου. Ένα συγκρότημα από 6 ανεξάρτητες country style κατοικίες που προσφέρει και homemade πρωινό.

Βίτσα, Ζαγόρι

Κάπου εδώ αξίζει να γνωρίζεις πως αυτόν τον ορεινό οικισμό τον προτιμούν πολλοί από την ελληνική showbiz! Κάποιοι λίγοι που μου έρχονται στο μυαλό - έτσι στα πρόχειρα - είναι ο Πύρρος Δήμας, η Ιωάννα Λίλη που λατρεύει να πηγαίνει χειμώνα καλοκαίρι, αλλά και η πρώην παίκτρια του Survivor, Ειρήνη Κολιδά.

Αν πας κι εσύ, λοιπόν, μην ξεχάσεις να επισκεφθείς το παραδοσιακό εστιατόριο "Κανέλα & Γαρύφαλλο". Αν και το όνομα από μόνο του λέει πολλά, πρέπει σίγουρα να επισημάνουμε πως ο chef του, Βασίλης Κατσούπας, συλλέγει αλλά και καλλιεργεί ο ίδιος από τα δάση της περιοχής του Ζαγορίου 30 φαγώσιμα είδη μανιταριών δημιουργώντας εξαιρετικές συνταγές για κάθε γούστο. Plus, θα πιεις και το πιο καλό κρασί ever.

κανέλα και γαρύφαλλο

Ναύπλιο

Εδώ φεύγουμε από ελληνική showbiz και πάμε και σε international φάση θέλω να σου πω! Η Kate Hudson έχει δηλώσει φαν της Ελλάδας ενώ κάθε χρόνο κάνει τις εξορμήσεις της εδώ με την οικογένειά της. Πρόσφατα έκανε ένα πέρασμα από το γραφικό Ναύπλιο που της άφησε τις πιο καλές εντυπώσεις.

Εμάς, τις πιο καλές εντυπώσεις στο συγκεκριμένο μέρος μας της άφησε πάντως η ταβέρνα Μπούνος Ψαροσαβούρας. Άλλο να στο λέω, κι άλλο να το... τρως! Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά από το λιμάνι κατευθείαν στο πιάτο σου σε ένα οικείο και ζεστό από όλες τις απόψεις περιβάλλον και το πιο σημαντικό: με εξαιρετικές τιμές.

Και τώρα πλησιάζουμε στην Αθήνα!

Λουτράκι

Παλαιολόγου, Αμαρυλλίς και φυσικά η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη είναι κάποιες από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz που έχουν κάνει το πέρασμά τους από το Λουτράκι και τα... ωραία του! Σε ένα από αυτό συγκαταλέγεται και το Club Hotel Casino Loutraki. Δεν ξέρω να το έχουν επισκεφθεί οι εν λόγω κυρίες πάντως, όποιος πάει από Λουτράκι κάνει μια στάση κι εκεί! Μπορείς, άλλωστε, να ζήσεις την 24ωρη μαγεία παιχνιδιού απολαμβάνοντας στο έπακρον την διασκέδαση. Why not?

Και κάπου εδώ κλείνουμε εις τας ωραίας Αθήνας...

Μέσα στους ανεκτίμητους θησαυρούς της πόλης το Athens View Balcon ξεχωρίζει. Ξένοι όπως ο Tom Hanks & η Rita Wilson, η Jennifer Lopez και πάει λέγοντας έχουν επισκεφθεί την χώρα μας για να απολαύσουν ένα μαγευτικό γεύμα ατενίζοντας την Ακρόπολη, κάτω από τον Αττικό ουρανό. Το συγκεκριμένο εστιατόριο μπορεί να σου χαρίσει μια μαγευτική εμπειρία τόσο γευστικά όσο και οπτικά καθώς στεγάζεται στον 7ο όροφο του Elia Ermou Hotel...

Athens View Balcon

Αυτά από εμένα & καλό καλοκαίρι!