Τροποποιήσεις δρομολογίων της AEGEAN από και προς Ηράκλειο, Κέρκυρα και Ρόδο λόγω εργασιών αναβάθμισης που εκτελούνται στα αεροδρόμια

Τροποποιήσεις δρομολογίων της AEGEAN από και προς Ηράκλειο, Κέρκυρα και Ρόδο λόγω εργασιών αναβάθμισης που εκτελούνται στα αεροδρόμια

H AEGEAN ενημερώνει τους επιβάτες της για έκτακτες τροποποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πτητικό της πρόγραμμα το προσεχές διάστημα από και προς το Ηράκλειο, την Κέρκυρα και τη Ρόδο, λόγω εργασιών αναβάθμισης που εκτελούνται στα κατά τόπους αεροδρόμια.

Συγκεκριμένα, στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», από την Τετάρτη, 1η Μαρτίου 2023 (9:30 π.μ.) μέχρι και τη Δευτέρα 6η Μαρτίου 2023 (6:00 π.μ.) θα είναι εφικτή η πραγματοποίηση πτήσεων αποκλειστικά από ελικοφόρα αεροσκάφη και μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο τα δρομολόγια της AEGEAN θα εκτελούνται μόνο από ATR αεροσκάφη, ενώ είναι αναγκαία και η τροποποίηση στο μέχρι πρότινος δημοσιευμένο πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας. Η AEGEAN για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού έχει μεριμνήσει για την προσθήκη επιπλέον πτήσεων τόσο προς το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, κατά τις ώρες λειτουργίας του, καθώς και προς τα υπόλοιπα αεροδρόμια του νησιού (1 καθημερινή επιπλέον πτήση για τα Χανιά και επιπλέον πτήσεις προς τη Σητεία). Ειδικά, οι πτήσεις από και προς το Ηράκλειο και τη Θεσσαλονίκη θα εκτελούνται από το αεροδρόμιο των Χανίων με αεροσκάφος τύπου Airbus 320 ενώ θα υπάρχει μέριμνα από την εταιρεία για την οδική μεταφορά των επιβατών.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου επανεκκινούν τα τακτικά δρομολόγια της AEGEAN από και προς το αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας» της Κέρκυρας, τα οποία είχαν διακοπεί λόγω πραγματοποίησης εργασιών στον διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης. Καθώς τα έργα θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε εξέλιξη, έως και την Πέμπτη 23 Μαρτίου και για επιχειρησιακούς λόγους, τα δρομολόγια θα εκτελούνται αποκλειστικά από ελικοφόρα αεροσκάφη. Η AEGEAN έχει ήδη αυξήσει τον αριθμό των πτήσεων, για την κάλυψη των αναγκών του νησιού.

Τέλος, λόγω των συνεχιζόμενων εργασιών στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου δεν θα εκτελούνται πτήσεις από τις 2:00 μ.μ. κάθε Τετάρτη μέχρι τη 1:00 μ.μ. κάθε Πέμπτη, για τις προσεχείς εβδομάδες έως και τις 23 Μαρτίου (με εξαίρεση την 1η & 2α Μαρτίου). Οι υπόλοιπες πτήσεις της AEGEAN από και προς την Αθήνα θα πραγματοποιούνται με μεγαλύτερα αεροσκάφη τύπου Airbus 321, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Παράλληλα, κανονικά θα συνεχίσουν να εκτελούνται οι πτήσεις από και προς το Καστελλόριζο.

Σημειώνεται, ότι ειδική μέριμνα έχει ληφθεί για τους επιβάτες των πτήσεων με ανταπόκριση, ενώ όλοι οι επιβάτες που επηρεάζονται από τις παραπάνω αλλαγές θα λάβουν προσωποποιημένη ενημέρωση, για τις επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.aegeanair.com.