Opentv: Ο Τάσος Δούσης μέσα από τις Εικόνες συνεχίζει το ταξίδι του στα Τρίκαλα

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή 29/2 το νέο επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Opentv: Ο Τάσος Δούσης μέσα από τις Εικόνες συνεχίζει το ταξίδι του στα Τρίκαλα

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στον νομό Τρικάλων και περιηγούνται στα χωριά και τις ομορφιές του τόπου! Επισκέπτονται το τοξωτό γεφύρι του Αγίου Βησσαρίωνα στην Πύλη, αλλά και το πέτρινο γεφύρι της Παλαιοκαρυάς με τους παραμυθένιους καταρράκτες.

Κάνουν οδοιπορικό στον νομό ξεκινώντας από το χωριό «φάντασμα» Ροποτό, στη συνέχεια φτάνουν στην κοσμοπολίτισσα Ελάτη, στον πράσινο «παράδεισο» του Περτουλίου και καταλήγουν στο γραφικό Νεραϊδοχώρι.

Επίσης στην πόλη των Τρικάλων επισκέπτονται σημαντικά τοπόσημα, όπως ο Μύλος Ματσόπουλου, και απολαμβάνουν ένα λουκούλλειο γεύμα στην περιοχή Παλιά Μανάβικα.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του φτάνουν μέχρι το Καστράκι, το χωριό στη σκιά των ιερών βράχων, και μένουν έκπληκτοι από το ανεπανάληπτο θέαμα του ηλιοβασιλέματος στα Μετέωρα (δείτε εδώ την εξομολόγησή του για τις δυσκολίες στα γυρίσματα των Εικόνων).

Αυτό είναι το trailer των Εικόνων για το 2ο μέρος των Τρικάλων

Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τον Τάσο Δούση στο κανάλι του στο Youtube καθώς και τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για ακόμη περισσότερες μαγευτικές... Εικόνες!