Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης μας ταξιδεύει στο ονειρικό Μαϊάμι

Αυτή την Κυριακή 12/3 στο OPENtv το 2ο μέρος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης μας ταξιδεύει στο ονειρικό Μαϊάμι

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ αυτή την Κυριακή 12/3 μέσα από το OPENtv μας ταξιδεύουν στο Μαϊάμι, στην πιο κοσμοπολίτικη πόλη των ΗΠΑ.

Ανακαλύπτουν πώς διασκεδάζουν ξέφρενα εν πλω στο Μαϊάμι, κάνουν κρουαζιέρα στο Μπέισαϊντ θαυμάζοντας από κοντά τα σπίτια των επωνύμων και μένουν έκπληκτοι με το Φορτ Λόντερντεϊλ· «τη Βενετία της Αμερικής».

Επίσης μας παρουσιάζουν το Seminole Hard Rock Hotel and Casino· το μοναδικό ξενοδοχείο σε σχήμα κιθάρας, την Ντιζάιν Ντίστρικτ· το απόλυτο σημείο αναφοράς για τη μόδα στο Μαϊάμι και τη South Beach με τα αρτ ντεκό αρχιτεκτονικής κτήριά της, κληρονομιά μιας άλλης εποχής. Στο South Pointe του Μαϊάμι απολαμβάνουν ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του βρίσκονται καλεσμένοι στο πιο hot prive πάρτι του Μαϊάμι όπου έχουν τη χαρά να συνομιλήσουν με τον Τάσο Χασεκίογλου, τον Έλληνα chef που έχει τρελάνει τους πλούσιους του Μαϊάμι με τις ελληνικές γεύσεις που τους σερβίρει (δείτε εδώ την εξομολόγησή του για τις δυσκολίες στα γυρίσματα των Εικόνων).

Το trailer των Εικόνων για το Μαϊάμι

Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τον Τάσο Δούση στο κανάλι του στο Youtube καθώς και τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για ακόμη περισσότερες μαγευτικές... Εικόνες!