Αποκάλυψη! Πόσα χρήματα παίρνουν οι επώνυμοι του «Survivor», την εβδομάδα;

Αποκάλυψη! Πόσα χρήματα παίρνουν οι επώνυμοι του «Survivor», την εβδομάδα;
Από την Τίνα Μεσσαροπούλου...

Δεν λέω, μεγάλη μαγκιά εκεί στο «Τhe Voice» να μιλάνε όλοι για την κριτική επιτροπή του σόου, αφήνοντας πολύ πίσω ονόματα όπως αυτό του Ρέμου και της Βανδή που έλαμψαν στην προηγούμενη βερσιόν του, αλλά δεν μπορώ να μη σταθώ στο γεγονός ότι η παραγωγή στον ΣΚΑΪ εμφανίζεται άπειρη και απροετοίμαστη μπροστά σ’ ένα τόσο μεγάλο πρότζεκτ, με άπειρα τεχνικά λάθη, παραλείψεις και ανακοινώσεις για λάθος αποτελέσματα που πλήττουν τόσο την αξιοπιστία του καναλιού όσο και της εταιρείας παραγωγής.

Και σαν να μη μας έφταναν όλα αυτά, έκανε πρεμιέρα και το «Survivor» με τη μαραθώνια προβολή του στην πράιμ τάιμ ζώνη του ΣΚΑΪ. Πόση βαρεμάρα πια! Οι μόνοι που δείχνουν να μην καταλαβαίνουν Χριστό είναι οι παίκτες… Διακοπάρουν και πέφτουν τα χιλιάρικα βροχή – δεν θέλω να σας πω πόσα, γιατί είμαι σίγουρη ότι θα χρειαστείτε υπογλώσσια και δεν το θέλω. Καλά, μη με πιέζετε θα το κάνω… Πώς θα σας φαινόταν αν παίρνατε 2.000 ευρώ την εβδομάδα; Γιατί τόσα παίρνουν οι celebrities – ο Θεός να τους κάνει! Να γυρίζεις πίσω στο 2003, αλλά χωρίς τα λεφτά και την οικονομική άνεση της εποχής… και με celebrities τον Σπαλιάρα, την Παπαδοπούλου κ.ά. Α, ρε, κατάντια…

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δύσκολες ώρες: Απειλεί να αυτοκτονήσει ο Ντίνος Καρύδης!

Η φωτογραφία του Νεκτάριου Γαλίτη μετά τον χωρισμό με την Μαρία Ηλιάκη που προκάλεσε σάλο! «Είμαι εδώ με το μωράκι μου..»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε πρώτη φορά την ηλικία του – Δεν φαντάζεστε πόσο είναι…