Ένας καλός ύπνος προσφέρει υγεία σωματική και ψυχολογική, μας γεμίζει ενέργεια και μας ομορφαίνει!

Ένας καλός ύπνος προσφέρει υγεία σωματική και ψυχολογική, μας γεμίζει ενέργεια και μας ομορφαίνει!
Ονειρεύεσαι λαμπερή επιδερμίδα, μάτια χωρίς μαύρους κύκλους και πρηξίματα, ομοιόμορφο ξεκούραστο δέρμα. Ο όρος «beauty sleep» δεν είναι καθόλου τυχαίος.

Συνέχισε να ονειρεύεσαι...Διαβάστε παρακάτω...

Ο ύπνος θρέφει την επιδερμίδα

Την ώρα που κοιμάσαι, ο οργανισμός θεραπεύει τη «ζημιά» που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Γι' αυτό όσο καλύτερα κοιμηθείς, τόσο πιο φρέσκια θα ξυπνήσεις το πρωί.

Λιγότεροι ερεθισμοί

Η έλλειψη ύπνου μπορεί να οδηγήσει σε στρες, το οποίο αυξάνει το σμήγμα, τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα ακόμα και στους ενήλικες. Σε πρόσφατη μελέτη οι επιστήμονες βρήκαν ότι οι φοιτητές εμφάνιζαν περισσότερα σπυράκια σε περιόδους υπερβολικού άγχους και μειωμένου ύπνου, όπως κατά την διάρκεια των εξετάσεων.

Ομοιόμορφος τόνος επιδερμίδας

Ο ύπνος βοηθά την φυσική κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα. Η έλλειψη βραδινού ύπνου μπορεί να κάνει την επιδερμίδα να δείχνει χλωμή και κηλιδωμένη.

Στα... καλύτερά σου

Ερευνητές στη Σουηδία ζήτησαν από ομάδα εθελοντών να κοιτάξουν φωτογραφίες ανθρώπων που κοιμούνται ελάχιστα και άλλων που κοιμούνται 8-9 ώρες ημερησίως. Όλοι απάντησαν πως αυτοί που κοιμούνται αρκετές ώρες δείχνουν πιο υγιείς, λιγότερο κουρασμένοι και πιο... ελκυστικοί!

Πιες ένα ποτήρι νερό

Μπορεί να λαχταράς ένα ποτήρι κρασί αλλά είναι πιθανό το πρωί η επιδερμίδα σου να είναι αφυδατωμένη και οι πόροι πιο μεγάλοι. Προτίμησε ένα ποτήρι νερό για να ενυδατώσεις το δέρμα σου.

Κοιμήσου σαν πουλάκι

Η ενίσχυση του οργανισμού μας με τη φυσική ορμόνη Μελατονίνη που παράγει η επίφυση του εγκεφάλου και η οποία είναι υπεύθυνη για το βιολογικό ρολόι του οργανισμού μας μπορεί να μας βοηθήσει.

Με το Melatonin SM της SM Pharmaceuticals θα κοιμηθείτε μέσα σε μόλις 5'. Σε πρωτοποριακή μορφή spray που εξασφαλίζει την καλύτερη απορρόφηση της Μελατονίνης (και μάλιστα κατά 240% περισσότερο σε σχέση με ένα δισκίο) παρασκευάζεται μέσω νανοτεχνολογίας, η οποία διασφαλίζει ταχεία αποδέσμευση και άμεση δράση στην μείωση του χρόνου έλευσης του ύπνου, βελτιώνοντας την ίδια στιγμή την ποιότητά του. Μόνο ένας ψεκασμός υπογλώσσια 15΄πριν τον ύπνο είναι αρκετός για να χαλαρώσει ο οργανισμός μας, να κοιμηθούμε καλά αλλά και να νιώθουμε ξεκούραστοι την επόμενη ημέρα.

Σε όλα τα Φαρμακεία. (www.smpharmaceuticals.com)