Ο καλός ύπνος είναι συνώνυμο της καλής ζωής! Ζήσε καλύτερα, κοιμήσου περισσότερο...

Ο καλός ύπνος είναι συνώνυμο της καλής ζωής!  Ζήσε καλύτερα, κοιμήσου περισσότερο...
Πόσα βράδια έχεις περάσει στριφογυρνώντας στο κρεβάτι και την επόμενη μέρα να μην έχεις ενέργεια και διάθεση;

Όταν κάνεις αρνητικές σκέψεις που δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις και έχεις πίεση από την καθημερινότητα το αποτέλεσμα μπορεί να είναι να στερηθείς μία από τις απολαύσεις σου, έναν καλό ύπνο. Διαβάστε παρακάτω...

Η εκτεταμένη χρήση των social media, η καφεΐνη, οι προσωπικές και επαγγελματικές έγνοιες είναι παράγοντες που σε κρατούν ξύπνια. Και όσο κι αν το σώμα σου έχει στερέψει από δυνάμεις και έχει ανάγκη έναν καλό ύπνο για να επαναφορτιστεί, μπορεί να μην υπακούσει και να σε κάνει να κοιτάς τις ώρες να περνούν μέχρι το πρωί.

Η παρατεταμένη περίοδος με κακή ποιότητα ύπνου έχει αντίκτυπο και στην υπόλοιπη ζωή σου με πρώτο και κύριο τον οργανισμό σου που επιβαρύνεται και οδηγείται σε εξάντληση.

Νιώθεις πολύ κουρασμένη και δυσκολεύεσαι να φέρεις εις πέρας τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, νευριάζεις πιο εύκολα, χάνεις στιγμές από την κοινωνική σου ζωή και το ανοσοποιητικό σου σύστημα γίνεται πιο ευάλωτο.

Πολύ συχνά το άγχος για την ίδια την αϋπνία προκαλεί έναν φαύλο κύκλο που φέρνει περισσότερες ώρες χωρίς ύπνο. Η ορμόνη που βοηθά τον οργανισμό να γνωρίζει πότε είναι ώρα για ύπνο και πότε είναι η ώρα για να ξυπνήσει είναι η μελατονίνη και ουσιαστικά παίζει το ρόλο του βιολογικού ρολογιού. Η σύνθεση και έκκριση της μελατονίνης στον εγκέφαλο, ενεργοποιούνται από το σκοτάδι και απενεργοποιούνται από το φως.

Η καλύτερη λύση για να έχεις όνειρα γλυκά και να πέφτεις για ύπνο μέσα σε 5 λεπτά και χωρίς διακοπές έρχεται από την SM Pharmaceuticals. Το σπρέι MELATONIN SM άμεσης δράσης, είναι προϊόν νανοτεχνολογίας με προηγμένη μορφή η οποία επιτρέπει την απορρόφηση της μελατονίνης βελτιωμένη κατά 240% και ταχύτερη κατά 630%, στα 5 πρώτα λεπτά, σε σύγκριση με την τυπική μορφή δισκίου.

Αρκεί ένας ψεκασμός υπογλώσσια 15 λεπτά πριν τον ύπνο για να χαλαρώσεις, να κοιμηθείς γρήγορα και να ξυπνήσεις την επόμενη μέρα με φρεσκάδα και ενέργεια, χωρίς την κούραση της αϋπνίας. Η MELATONIN SM λύνει το πρόβλημα της αϋπνίας που απασχολεί έναν στους δύο Έλληνες, εντελώς φυσικά και θα τη βρεις σε όλα τα φαρμακεία με την εγγύηση της SM Pharmaceuticals.