H ΙΚΕΑ καλωσορίζει τον Φεβρουάριο με νέες αφίξεις!

H ΙΚΕΑ καλωσορίζει τον Φεβρουάριο με νέες αφίξεις!

Τους χειμερινούς μήνες περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και οι στιγμές αυτές πρέπει να είναι απολαυστικές!

Η IKEA, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, φροντίζει αυτές οι στιγμές να είναι μοναδικές και μας παρουσιάζει, για το μήνα Φεβρουάριο, νέα προϊόντα που θα δώσουν άλλη πνοή στον χώρο μας. Διαβάστε παρακάτω...

Η καθημερινότητα γίνεται πιο εύκολη και ευχάριστη με τις νέες ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων ΙΚΕΑ, που συνδυάζουν μοντέρνα και μίνιμαλ αισθητική, διαφορετικά χρώματα αλλά και υλικά.

Οι γονείς που αναζητούν τα κατάλληλα έπιπλα για το δωμάτιο των παιδιών τους, θα βρουν στην ΙΚΕΑ τη νέα σειρά βρεφικών επίπλων SOLGUL, η οποία περιλαμβάνει τα απαραίτητα για ένα ζεστό, όμορφο και ασφαλές παιδικό δωμάτιο, όπως κούνια, αλλαξιέρα, ντουλάπα, βρεφικά και παιδικά στρώματα. Η σειρά KLÄMMIG προσφέρει στους μικρούς φίλους πετσέτες, παπλωματοθήκες και στρώμα αλλαξιέρας από βιώσιμο βαμβάκι.

Για το σαλόνι, έναν από τους πιο αγαπημένους χώρους του σπιτιού, το σύστημα καναπέδων KUNGSHAMN είναι ιδανικό, αφού προσαρμόζεται στις ανάγκες μας, και μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε άπειρους συνδυασμούς σε κάθε γωνιά.

Τα τραπέζια ζιγκόν GRANDBODA μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τρία ξεχωριστά τραπέζια ή ένα μεγαλύτερο, ανάλογα με την περίσταση ενώ το ντουλάπι HÄLLAN είναι ιδανικό για το σπίτι ή το γραφείο προσφέροντας αποθηκευτικές λύσεις με ασφάλεια, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί λουκέτο.

Η εμπειρία του μπάνιου γίνεται διαφορετική με το νέο σετ ντους BROGRUND και τη στήλη ντους με σετ τηλεφώνου VALLAMOSE, που υποστηρίζουν ένα πιο βιώσιμο τρόπο ζωής, ενώ παράλληλα προσφέρουν εύρος επιλογών σε παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.

Οι νέες αφίξεις της IKEA δε σταματούν εδώ! Η ολοκαίνουργια σειρά τραπεζαρίας EKEDALEN, που χαρακτηρίζεται από απλότητα και μοντέρνο στιλ έρχεται να δημιουργήσει την ιδανική τραπεζαρία για τον χώρο μας. Τραπέζια, καρέκλες και πάγκοι σε λευκή ή καφέ απόχρωση συνθέτουν τη νέα σειρά, ενώ το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της κρύβεται στην επέκταση των τραπεζιών.