Λαμπάδες Mattel: Μοναδικές επιλογές για όλα τα παιδιά!

Λαμπάδες Mattel: Μοναδικές επιλογές για όλα τα παιδιά!

Η Mattel και φέτος το Πάσχα παρουσιάζει τις μοναδικές Πασχαλινές λαμπάδες με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών!

Οι ιδιαίτερες προτάσεις για Πασχαλινές λαμπάδες από τη Mattel περιλαμβάνουν αμέτρητες επιλογές για κορίτσια και αγόρια που όλοι οι νονοί θα λατρέψουν! Διαβάστε παρακάτω...

Πιο συγκεκριμένα:

Για να γίνει μαγευτικό το Πάσχα των κοριτσιών διατίθεται η Barbie Fashionistas σε 8 απίθανα σχέδια, η Barbie Πριγκίπισσα από τον παραμυθένιο κόσμο της Dreamtopia, σε 3 σχέδια, η Barbie Αμέτρητες Κινήσεις για απίστευτους συνδυασμούς, σε 3 σχέδια, και η Barbie και το αξιολάτρευτο Κουταβάκι της. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν η Barbie Γοργόνα με τη μαγική Φωτεινή Ουρά από τον παραμυθένιο κόσμο της Dreamtopia, καθώς και η μοναδική Barbie Σεφ- Εργαστήριο Πίτσας, έτοιμη να δημιουργήσετε μαζί πολλές συνταγές μαγειρικής.

Η ποικιλία συνεχίζεται και για τα αγόρια κάθε ηλικίας, με τη λαμπάδα των Hot Wheels Πίστα Κόμπρα, όπου με το αγαπημένο σου αυτοκίνητο Hot Wheels προσπαθείς να αποφύγεις το δηλητηριώδες δάγκωμά της και να σώσεις την πόλη και τους φίλους σου! Και φυσικά πες ΝΑΙ στην πρόκληση και το Πάσχα με τη Λαμπάδα Hot Wheels με τα Πέντε Αυτοκινητάκια!!

Και για τους μικρότερους μας φίλους, η λαμπάδα CARS – Τα τρακτέρ του Smokey της Disney είναι εδώ με πίστα που διαθέτει κινητήρα, πολλά αξεσουάρ και, φυσικά, τον αγαπημένο μας Μακουίν σε νέες περιπέτειες!