The Diamond Events Wedding Show: Μια βραδιά γεμάτη αστέρια στο πιο λαμπερό γεγονός της Πάτρας

The Diamond Events Wedding Show: Μια βραδιά γεμάτη αστέρια στο πιο λαμπερό γεγονός της Πάτρας

Tα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τη λαοθάλασσα που πλημμύρισε κυριολεκτικά τους χώρους του Ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ στην Πάτρα, αγκαλιάζοντας το πιο εντυπωσιακό event της χρονιάς που εμπνεύστηκε και υλοποίησε για μια ακόμα φορά η Diamond Events. Μια βραδιά γεμάτη λάμψη, γούστο και αισιοδοξία σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό σκηνικό που είχε στηθεί από την Designer Άννα-Μαρία Ρογδάκη και τους συνεργάτες.

Ένα τραπέζι μήκους 22 μέτρων, στολισμένο με ασημένια κηροπήγια, κρύσταλλα βάζα με λουλούδια και τεράστιες γαμήλιες τούρτες, οριοθέτησε την πασαρέλα, δίνοντας έναν αέρα που μπορεί κανείς να συναντήσει μόνο σε ανάλογα σόου του εξωτερικού. Διαβάστε παρακάτω...

Ο υπέροχος Λάκης Γαβαλάς με μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση μίλησε με τα πιο κολακευτικά σχόλια, τόσο για την Άννα- Μαρία και την Diamond Events, όσο και για την Πάτρα. Απαστράπτουσες οι δημοσιογράφοι Βικτωρία Δαράτου και Δήμητρα Μπαλαφούτη, έδωσαν τη σκυτάλη στον Μετρ των Δημοσίων Σχέσεων στην Ελλάδα, Γιώργο Ντάβλα που με μοναδικό τρόπο έκανε την παρουσίαση.

Εντυπωσιακές βραδινές τουαλέτες από τον Μιχάλη Μανιάτη άνοιξαν το εντυπωσιακό Show, με τη Βίκυ Κουλιανού να τραβά τα βλέμματα όλων, ενώ στη συνέχεια έλαμψαν τα πιο εντυπωσιακά νυφικά Demetrios Platinum και Cympeline Paris από τον Οίκο Φωτεινή.

Υπέροχα παπούτσια από τον Μιχαηλίδη, χτενίσματα της σειράς «Secret Royal» από τα Galatis Luxury Hair Salons, μακιγιάζ από την ομάδα της MAC και τη Μαίρη Χαραμίδη που επιμελήθηκε τη Βίκυ Κουλιανού. Τζώρτζια Βαϊνά, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Χριστιάννα Γεωργοπούλου, Στέλλα Γιαμπουρά, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Τζούλια Κόλλια καταχειροκροτήθηκαν από το πολυπληθές κοινό, ενώ ο πρωταθλητής πυγμαχίας Τάσος Μπερδέσης σε ρόλο γαμπρού έκλεισε την πασαρέλα.

Στο τέλος της βραδιάς ο λαμπερός Κώστας Μαρτάκης τραγούδησε ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη ενώ πολλά φλας συγκέντρωσε και ο Στέλιος Χανταμπάκης που παρακολούθησε τη μαγική βραδιά.

  • Μιχάλης Μανιάτης, Τάσος Μπερδέσης, Βίκυ Κουλιανού

  • Γιώργος Ντάβλας

Οι φωτογραφίες είναι του Κώστα Σίνη