Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος στο Ντουμπάι για την προώθηση της Πλαστικής Χειρουργικής στην Ελλάδα

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος στο Ντουμπάι για την προώθηση της Πλαστικής Χειρουργικής στην Ελλάδα

Μια ευχάριστη συνάντηση με τον γνωστό PR Manager Γιώργο Ντάβλα είχε ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ντουμπάι, αντικείμενο της οποίας ήταν η προώθηση των υπηρεσιών Υγείας Ελλήνων ιατρών και οι προοπτικές ανάπτυξης του Ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα.

Ο κ.Χριστόπουλος, όντας πιστοποιημένος πλαστικός χειρουργός και στο Ντουμπάι, με έντονη δραστηριότητα, συντόνισε σειρά επισκέψεων και συναντήσεων με αρμόδιους του τομέα Υγείας με ειδική ομάδα Ελλήνων που επισκέφτηκαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα γι' αυτόν το λόγο. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ανταλλάχθηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις και παρουσιάστηκε ένα βασικό σχέδιο συντονισμού και δράσης. Διαβάστε παρακάτω...

«Η επιστημονική γνώση, η πολυετής πείρα και η cutting edge τεχνογνωσία στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα του έλληνα πλαστικού χειρουργού. Στόχος μας είναι να γίνει γνωστό στα μεγάλα κοινωνικά και επιχειρηματικά κέντρα της ευρύτερης περιοχής η ποιότητα των υπηρεσιών των Ελλήνων ιατρών και να καταταγεί η Ελλάδα ως ιδανικός τόπος παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Εξάλλου η Ελλάδα είναι ιδανικός τόπος ιατρικού τουρισμού λόγω της ποιότητας των Ελλήνων ιατρών, της εξελιγμένης υποδομής της, του ήπιου κλίματος όλο το χρόνο και της ασφάλειας που παρέχει.» επισήμανε ο πλαστικός χειρουργός κ.Χριστόπουλος.