Noxzema Invisible: Η απόλυτη φροντίδα και προστασία ενάντια στα λευκά και κίτρινα σημάδια!

Ανακαλύψτε τώρα τη μοναδική του δράση και πες αντίο στα σημάδια στα ρούχα

Noxzema Invisible: Η απόλυτη φροντίδα και προστασία ενάντια στα λευκά και κίτρινα σημάδια!

Το ξέρεις, το αγαπάς, το εμπιστεύεσαι. Το Noxzema έχει κερδίσει εδώ και χρόνια την εμπιστοσύνη των καταναλωτών προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας που φροντίζουν ακόμα και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Η σειρά Noxzema Invisible είναι το νέο μέλος στην οικογένεια αποσμητικών Noxzema και εγγυάται φροντίδα και αποτελεσματικότητα, χωρίς σημάδια στα ρούχα! Διαβάστε παρακάτω...

Το Noxzema Invisible ήρθε για να μείνει και να… διώξει τα αντιαισθητικά σημάδια στα ρούχα μια για πάντα! Χάρη στην καινοτόμα τεχνολογία “Clear Protect” που διαθέτει, αποτρέπει την εμφάνιση λευκών σημαδιών στα μαύρα ρούχα, ενώ ελαχιστοποιεί παράλληλα τα κίτρινα σημάδια στα λευκά. Έτσι, δε χρειάζεται να ανησυχείς για το αν το ύφασμα από το αγαπημένο σου πουκάμισο θα γίνει πιο «σκληρό» εξαιτίας του αποσμητικού σου. Το Noxzema όπως εδώ και τόσα χρόνια ξέρει πολύ καλά να κάνει, έτσι και με τη νέα σειρά Invisible, προσφέρει αποτελεσματική φροντίδα και προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία που διαρκεί 48 ώρες, ενώ η roll-on συσκευασία τους είναι απλή και λειτουργική.

Το Noxzema Invisible είναι διαθέσιμο σε δύο ξεχωριστούς κωδικούς:

Invisible HIM για άνδρες με διακριτικό αρρενωπό άρωμα και,

Invisible HER για γυναίκες με υπέροχο θηλυκό άρωμα, για αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί!

Αποστολή του Noxzema είναι να χαρίζει στην επιδερμίδα κάθε άνδρα και γυναίκας, την προστασία και τη φροντίδα που της αξίζει! Ανακάλυψε τα νέα αποσμητικά Noxzema Invisible στα ράφια των super-markets και καταστημάτων καλλυντικών και ζήσε την απόλυτη προστασία Noxzema χωρίς το άγχος των σημαδιών στα ρούχα σου.

Follow us on NoxzemaGreece