Νέα διαφημιστική καμπάνια από την Pepe Jeans Eyewear!

Πρωταγωνιστεί η Λυδία Παπαϊωάννου

Νέα διαφημιστική καμπάνια από την Pepe Jeans Eyewear!

Η Pepe Jeans Eyewear ξεκινά την διαφημιστική της καμπάνια για την περίοδο Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018 με μια αναζήτηση! Εμπνευσμένη από την ανέμελη διάθεση του καλοκαιριού, η καμπάνια ”The Quest” προσφέρει μια ματιά στις γεμάτες αισιοδοξία στιγμές κάθε καλοκαιρινής προσμονής.

Η ιστορία της καμπάνιας ακολουθεί τα βήματα μιας παρέας φίλων στις αυθόρμητες εξορμήσεις τους προς αναζήτηση συναρπαστικών εμπειριών. Κυνηγώντας τον ήλιο, σαλπάρουν προς άγνωστους προορισμούς και απολαμβάνουν με λαχτάρα τη γλυκιά γεύση του καλοκαιριού. Διαβάστε παρακάτω...

Σκηνοθετημένη αποκλειστικά με καλή διάθεση και γέλια, η νέα καμπάνια παρουσιάζει τη pop κουλτούρα που χαρακτηρίζει το brand, την ομορφιά, τη νεανικότητα και την υπερβολή με μια Pepe σύγχρονη πινελιά.

Η Λυδία Παπαϊωάννου (@lydiadinner), για τις ανάγκες της φωτογράφισης, παρασύρει την παρέα της σε μια περιπέτεια χωρίς σκοπό και προορισμό και τα δροσερά κλικς της Ιωάννας Τζετζούμη δίνουν το σήμα για την έναρξη του πιο fun καλοκαιριού!

Σύμμαχος στο πολύχρωμο #coolvibes στυλ τους, είναι τα γυαλιά ηλίου Pepe Jeans που συμπρωταγωνιστούν σε κάθε καλοκαιρινή στιγμή τους και “κλέβουν” την παράσταση με το φρέσκο, νεανικό τους attitude.

Στην φετινή συλλογή των Pepe Jeans το χρώμα είναι και πάλι ο βασιλιάς, ενώαναπάντεχες αντιθέσεις, easy-going σχέδια και έντονοι καθρέφτες θα κάνουν αυτό το καλοκαίρι να είναι τόσο “cool” όσο ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ στην έρημο.

@pepejeansgr_eyewear #myPepeJeans

[φωτογραφίες: Ιωάννα Τζετζούμη - styling: Χριστιάννα Παλούμπη - muh: Mina Komini - video production: Athens Coconut - Content Company ]

Λίγα λόγια για την Pepe Jeans:

Η Pepe Jeans London ιδρύθηκε το 1973 και πλέον έχει καθιερωθείστον χώρο της μόδας ως μια απότις πιο γνωστές εταιρείες casual ένδυσης και αξεσουάρ με παρουσία σε πάνω από80 χώρες.

Γεννημένη στο Portobello Road, στην καρδιάτου Λονδίνου των 70s’, η αισθητικήτης είναι έντονα επηρεασμένη απότη λονδρέζικη ποπ κουλτούρα και μουσικήσκηνή.

Η σειράγυαλιών Pepe Jeans London δεν θα μπορούσε παράνα υιοθετείτο φρέσκο, νεανικόστυλ της μάρκας, που χαρακτηρίζεται απόμια τολμηρήχρωματικήπαλέτα σε αμέτρητους συνδυασμούς, ενώ προσφέρει σκελετούς ηλίου και οράσεως για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.