Ο Sam αγαπάει τη Betty, αλλά η Betty είναι απλά τσιμπημένη… #HelpSam

Και τι κάνει γι’ αυτό η Τζένη Μελιτά;

Ο Sam αγαπάει τη Betty, αλλά η Betty είναι απλά τσιμπημένη… #HelpSam

Η Τζένη Μελιτά έλαβε ένα email από τον Sam, ο οποίος ζητά τη βοήθειά της προκειμένου να κατακτήσει τη Betty, η οποία παραμένει απλά… τσιμπημένη! Σε μια ξεχωριστή καμπάνια για τη μάρκα “Sam Loves Betty”, τη διαφορετική προϊοντική πρόταση στην κατηγορία των εντομοαπωθητικών, η Τζένη εναποθέτει τις ελπίδες της στη βοήθεια του κόσμου και βάζει τα δυνατά της ώστε να ολοκληρωθεί αυτός ο ανεκπλήρωτος έρωτας.

Σε μια βόλτα στο Δημοτικό Πάρκο Καλλιθέας η Τζένη Μελιτά αιφνιδιάζει τους περαστικούς με τις ερωτήσεις της για το πως θα μπορούσε ο Sam να κερδίσει την καρδιά της Betty. Συνομιλεί με ζευγάρια προσπαθώντας να ανακαλύψει το μυστικό της δικής τους επιτυχημένης σχέσης, βρίσκει κοπέλες και προσπαθεί να εισχωρήσει στη γυναικεία σκέψη και ρωτά άντρες για να μάθει tips και τεχνικές!

Εσείς πώς θα βοηθήσετε τον Sam να κατακτήσει τη Betty; Μείνετε συντονισμένοι για να απολαύσετε την Τζένη Μελιτά και κρατήστε αυτήν τη σκέψη για έναν διαγωνισμό που σας βάζει σε μια κλήρωση για τα πιο υπέροχα δώρα Sam Loves Betty!