Η γυναικεία συλλογή Nautica αποκλειστικά στο notos Θεσσαλονίκης και στο notos.gr.

Η γυναικεία συλλογή Nautica αποκλειστικά στο notos Θεσσαλονίκης και στο notos.gr.

Ιούνιος, 2018: Το εντυπωσιακό portfolio του πολυκαταστήματος notos Θεσσαλονίκης και του e-department store notos.gr εμπλουτίζεται με μια ακόμα σημαντική άφιξη: η γυναικεία συλλογή του διάσημου αμερικάνικου lifestyle brand Nautica ήρθε και φέρνει μαζί της το δικό της τόνο casual κομψότητας με ρούχα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Σαν μια ανέμελη βόλτα στις ακτές της Καλιφόρνιας, με φόντο τις παστέλ αποχρώσεις του ουρανού και τα πανύψηλα φοινικόδεντρα, η συλλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018 παίζει με τις έντονες ρίγες, τα φλοράλ αλλά και τα ζωντανά χρώματα, όπως το λαμπερό “Coral Punch” και το χαρούμενο “Pineapple”. Κεντήματα, μεταλλικά στοιχεία, ναυτικά θέματα, όπως τα σχοινιά και οι άγκυρες, αλλά και αναπάντεχες νέον λεπτομέρειες συνθέτουν μια συλλογή που συνδυάζει τον κλασσικό preppy σχεδιασμό με τα πιο σύγχρονα trends. Cropped παντελόνια σε πολλά χρώματα, πόλο, φούστες, έξωμα tops και wrap φορέματα δημιουργούν μια ευκολοφόρετη συλλογή στη οποία κάθε γυναίκα μπορεί να βρει κομμάτια που ταιριάζουν στη δική της γκαρνταρόμπα. Διαβάστε παρακάτω...

Γνώρισε τη γυναικεία συλλογή Nautica, αποκλειστικά στo notos Θεσσαλονίκης και στο notos.gr!

Σχετικά με τη Nautica

Η Nautica®, που ιδρύθηκε το 1983, είναι ένα κορυφαίο lifestyle brand με παγκόσμια παρουσία, του οποίου η δραστηριότητα ξεκινά από ανδρικές, γυναικείες και παιδικές συλλογές ρούχων και αξεσουάρ, και φτάνει ως μια πλήρη συλλογή για το σπίτι. Με τη θάλασσα ως σταθερή πηγή έμπνευση και αστικό σχεδιασμό, η Nautica προσφέρει κλασικό ναυτικό στυλ για κάθε περίσταση. Σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα Αμερικάνικα brands σε όλον τον κόσμο, με 236 καταστήματα και περίπου 3000 corners και branded shop-in-shops σε 75 χώρες.