H εταιρεία Inglesina πραγματοποίησε την παρουσίαση του νέου συστήματος μεταφοράς Quattro, APTICA, στο ξενοδοχείο Life Gallery στην Εκάλη.

H εταιρεία Inglesina πραγματοποίησε την παρουσίαση του νέου συστήματος  μεταφοράς Quattro, APTICA, στο ξενοδοχείο Life Gallery στην Εκάλη.

Το APTICA εκπέμπει μία μοναδική αντίληψη της αίσθησης της αφής, χάρη στην προσοχή στον σχεδιασμό και τη λεπτομέρεια.

Διαθέτει απαράμιλλο στυλ, είναι εξαιρετικά άνετο για το μωρό και εύχρηστο για τους σύγχρονους, νέους γονείς που είναι πολύ προσεκτικοί με όσα χρειάζονται τα μωρά τους αλλά ταυτόχρονα είναι πάντα «on the move» και παρ’ όλα αυτά δεν παραμελούν ποτέ το στυλ τους! Διαβάστε παρακάτω...

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το APTICA, να δουν από κοντά τη νέα χρωματική παλέτα της Inglesina και να εξερευνήσουν τις λειτουργίες και τις τεχνικές λεπτομέρειές του κατά τη διάρκεια της παρουσίασης που πραγματοποίησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια απόλαυσαν ένα καλοκαιρινό brunch break στον κήπο του ξενοδοχείου, όπου η Σόφη Πασχάλη τούς μύησε στη φιλοσοφία της yoga, μίλησε για τη σημασία των 5 αισθήσεων στην καθημερινή μας ζωή και έκανε τη δική της πρόταση για το πώς μπορεί να συνδυαστεί η μητρότητα με την ευεξία και τη γυμναστική.