Jurlique Summer Essentials: Τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα μας αυτό το καλοκαίρι!

Σαμπουάν έντονης θρέψης, ενυδατικές κρέμες μαλλιών και αρωματικά αφρόλουτρα...

Jurlique Summer Essentials: Τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα μας αυτό το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι, οι υψηλές θερμοκρασίες, ο ήλιος και η θάλασσα αφυδατώνουν τα μαλλιά και ατονούν την επιδερμίδα μας, γι’ αυτό και χρειάζονται ακόμα μεγαλύτερη περιποίηση και φροντίδα.

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν εντάσσουμε στην καθημερινή μας τελετουργία ομορφιάς τα Jurlique shampoos, conditioners και shower gels για μια μοναδική και ολοκληρωμένη εμπειρία αναζωογόνησης των μαλλιών και της επιδερμίδας. Διαβάστε παρακάτω...

Jurlique Lavender Shampoo

Ένα εξισορροπητικό σαμπουάν το οποίο χαρίζει απαλότητα και ενυδάτωση στα μαλλιά ενώ παράλληλα καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής. Αφήνει τα μαλλιά απαλά, λεία και ενυδατωμένα σε βάθος.

Βασικά συστατικά:

Λεβάντα και δεντρολίβανο διατηρούν την ισορροπία και ηρεμία του τριχωτού της κεφαλής. Γλυκερίνη, μέλι και έλαια Μacadamia και Jojoba εξισορροπούν την ξηρότητα και διατηρούν τα μαλλιά απαλά.

300ml / Π.Λ.Τ €20,10

Jurlique Sandalwood Shampoo

Ένα ενυδατικό και προστατευτικό σαμπουάν που διατηρεί τα μαλλιά υγιή, ενώ παράλληλα αποκαθιστά την ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής, καταπολεμώντας την ξηρότητα.

Βασικά Συστατικά:

Soap Bark Tree και αγριοκαστανιά παρέχουν απαλό καθαρισμό. Αμινοξέα σιταριού και πρωτεΐνη σόγιας φροντίζουν και αποκαθιστούν την υγιή υφή και εμφάνιση των μαλλιών. Γλυκερίνη, μέλι και έλαια Macadamia και Jojoba εξισορροπούν την ξηρότητα και διατηρούν τα μαλλιά απαλά.

300ml / Π.Λ.Τ €20,10

Jurlique Lavender Conditioner

Μια μαλακτική κρέμα μαλλιών, κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Ενυδατώνει τα μαλλιά και χαρίζει λάμψη και απαλότητα. Βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας του τριχωτού της κεφαλής.

Βασικά συστατικά:

Λεβάντα και δεντρολίβανο καταπραΰνουν το τριχωτό της κεφαλής και διατηρούν την ισορροπία. Γλυκερίνη, Aloe Vera, μέλι, Macadamia και έλαια Jojoba εξισορροπούν την ξηρότητα και διατηρούν τα μαλλιά απαλά και ενυδατωμένα.

300ml / Π.Λ.Τ €20,10

Jurlique Sandalwood Conditioner

Μια κρέμα μαλλιών που ενυδατώνει, ενδυναμώνει και προστατεύει τα μαλλιά ενάντια στις σκληρές περιβαλλοντικές επιθέσεις.

Βασικά Συστατικά:

Σανταλόξυλο και δενδρολίβανο ενδυναμώνουν και εξισορροπούν το τριχωτό της κεφαλής. Γλυκερίνη, έλαιο νυχτολούλουδου, μέλι, Macadamia και έλαια Jojoba αντιμετωπίζουν την ξηρότητα και διατηρούν τα μαλλιά απαλά και λαμπερά.

300ml / Π.Λ.Τ €20,10

Jurlique Calming Lavender Shower Gel

Ένα τζελ καθαρισμού σώματος πλούσιο σε αγνά βιολογικά βοτανικά συστατικά που καλλιεργούνται στη Νότια Αυστραλία και φυσικό άρωμα λεβάντας που αφήνει την επιδερμίδα του σώματος αρωματισμένη ενώ ταυτόχρονα ηρεμεί τις αισθήσεις. Καταπραΰνει και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα ενώ διατηρεί το προστατευτικό της φιλμ χωρίς να την αφυδατώνει, χάρη στην ήπια σύνθεσή του χωρίς σαπούνι.

Βασικά συστατικά:

Περιέχει εκχυλίσματα χαμομηλιού καταπραΰνουν και ενυδατώνουν. Εκχυλίσματα ρίζας γλυκόριζας και δενδρολίβανου χαρίζουν απαλότητα και λάμψη στην επιδερμίδα. Δεν περιέχει σαπούνια, θειϊκά, parbens, σιλικόνες, PEG, τεχνητά χρώματα και αρώματα.

300ml / Π.Λ.Τ €24,90

Jurlique Restoring Lemon, Geranium and Clary Sage

Ένα τζελ καθαρισμού σώματος που αναζωογονεί, ενυδατώνει και αποκαθιστά την επιδερμίδα με ένα απόλυτα αναζωογονητικό μίγμα φυσικών αρωμάτων από λεμόνι, γεράνι και φασκόμηλο. Αποκαθιστά και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα ενώ διατηρεί το προστατευτικό της φιλμ χωρίς να την αφυδατώνει, χάρη στην ήπια σύνθεσή του χωρίς σαπούνι.

Βασικά συστατικά:

Περιέχει εκχυλίσματα χαμομηλιού καταπραΰνουν και ενυδατώνουν. Εκχυλίσματα ρίζας γλυκόριζας και δενδρολίβανου χαρίζουν απαλότητα και λάμψη στην επιδερμίδα. Δεν περιέχει σαπούνια, θειϊκά, parbens, σιλικόνες, PEG, τεχνητά χρώματα και αρώματα.

300ml / Π.Λ.Τ €24.90

Jurlique Refreshing Citrus Shower Gel

Ένα τζελ καθαρισμού πλούσιο σε αγνά βιολογικά φυτικά συστατικά, με αναζωογονητικό φυσικό άρωμα μανταρινιού και λεμονιού. Αφήνει την επιδερμίδα μεταξένια απαλή, χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση. Αναζωογονεί και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα ενώ διατηρεί το προστατευτικό της φιλμ χωρίς να την αφυδατώνει, χάρη στην ήπια σύνθεσή του χωρίς σαπούνι.

Βασικά συστατικά:

Εκχυλίσματα χαμομηλιού καταπραΰνουν και ενυδατώνουν. Εκχυλίσματα ρίζας γλυκόριζας και δενδρολίβανου χαρίζουν απαλή, ενυδατωμένη και ορατά λαμπερή επιδερμίδα. Δεν περιέχει σαπούνια, θειϊκά, parbens, σιλικόνες, PEG, τεχνητά χρώματα και αρώματα.

300ml / Π.Λ.Τ €24,90

Jurlique Softening Rose Shower Gel

Ένα τζελ καθαρισμού σώματος με το αισθησιακό φυσικό άρωμα του τριαντάφυλλου. Περιέχει αγνά βιολογικά βοτανικά συστατικά και χαρίζει αποτελεσματικό καθαρισμό, απαλότητα, ενυδάτωση και λάμψη στην επιδερμίδα του σώματος. Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα και της χαρίζει απαλότητα, ενώ διατηρεί το προστατευτικό της φιλμ χωρίς να την αφυδατώνει, χάρη στην ήπια σύνθεσή του χωρίς σαπούνι.

Βασικά Συστατικά:

Περιέχει εκχυλίσματα χαμομηλιού που καταπραΰνουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Εκχυλίσματα ρίζας γλυκόριζας και δενδρολίβανου που χαρίζουν απαλότητα και λάμψη στην επιδερμίδα. Δεν περιέχει σαπούνια, θειϊκά, parbens, σιλικόνες, PEG, τεχνητά χρώματα και αρώματα.

300ml / Π.Λ.Τ €24,90

Σχετικά με τη Jurlique

H Jurlique είναι η νούμερο 1 premium μάρκα φυσικής φροντίδας της επιδερμίδας στην Αυστραλία* και κατέχει ηγετική θέση στη φυσική φροντίδα του δέρματος για περισσότερο από 30 χρόνια. Σκοπός μας είναι να εμπνέουμε την ευεξία στους ανθρώπους μέσω της σύνδεσης με τη φύση.

Διανομή

Τα προϊόντα Jurlique στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα Carelab by Attica, στα καταστήματα Beautycom και στο www.jurlique.gr.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας Distribrands A.Ε.

Γραμμή καταναλωτή 210-8067190, www.jurlique.gr