WASH & GO – με MICELLAR WATER

WASH & GO – με MICELLAR WATER

Παραμένοντας πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, το Wash & Go λανσάρει τη νέα σειρά προϊόντων εμπλουτισμένα με Micellar Water –μια νέα καινοτομία στον χώρο της ομορφιάς και της υγείας.

Τo Micellar Water, παίρνει το όνομά του από τα ‘micelles’, τα μικρά σωματίδια που απορροφούν τη σκόνη, το λάδι και τη βρωμιά από το δέρμα της κεφαλής και από τα μαλλιά. Είναι ένα πολύ απαλό συστατικό, δερματολογικά ελεγμένο, κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες καθώς και για καθημερινή χρήση από παιδιά και ενήλικες. Διαβάστε παρακάτω...

Το Wash & Go, παραμένοντας πάντα πρωτοπόρο, επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων που προσφέρει συνδυάζοντας την αποτελεσματικότητα και κομψότητα του Micellar Water με την ευκολία της περιποίησης μαλλιών που το χαρακτηρίζει.

Καλωσορίζουμε:

Micellar Water Shampoo – μια νέα φόρμουλα χωρίς σιλικόνη, κατάλληλο για ευαίσθητα μαλλιά. Το νέο αυτό σαμπουάν εμπλουτισμένο με Micellar Water, καθαρίζει και αναζωογονεί τα μαλλιά δίνοντας τους έξτρα λάμψη και όγκο.

Συσκευασίες: 700ml, 400ml and 200ml

Conditioner with Micellar Oil χωρίς ξέβγαλμα – Το νέο αυτό conditioner μαλλιών δρα σε δυο στάδια. Στο πρώτο στάδιο ενυδατώνει τα μαλλιά και στο δεύτερο στάδιο με την βοήθεια από το λάδι micellar ξεμπερδεύει τα μαλλιά και τα κάνει πιο λεία. Χάρη στην light σύνθεσή του, ο φυσικός όγκος των μαλλιών παραμένει, κάνοντας τα μαλλιά μεταξένια.

Συσκευασία: 200ml

My Life My Shampoo Campaign 2018:

Γιορτάζοντας την απροσδόκητη επιτυχία της περσινής ενέργειας My Life My Shampoo, το Wash & Go εγκαινιάζει τον δεύτερο κύκλο ‘’My Life My Shampoo’’ ως μία υπενθύμιση ότι πρέπει να εκτιμάμε και να εκμεταλλευόμαστε την κάθε στιγμή της ημέρας με συνοδοιπόρο το Wash & Go, το οποίο εγγυάται την απόλυτη φροντίδα και προστασία για όλους τους τύπους και τις ανάγκες των μαλλιών μας. Φυσικά, από αυτήν την ενέργεια δεν θα μπορούσαν να λείπουν αγαπημένοι ambassadors οι οποίοι θαμοιραστούν μαζί μας τις ξεχωριστές καθημερινές στιγμές τους!

Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας είναι η εντυπωσιακή Σταματίνα Τσιμτσιλή, γνωστή για τη δυναμική προσωπικότητα, την εκθαμβωτική ομορφιά της και το ρόλο της ως μητέρα. Η Σταματίνα εκπροσωπεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις μοντέρνες γυναίκες αφού συνδυάζει όλους τους ρόλους με επιτυχία και ταυτόχρονα διατηρείται λαμπερή με εντυπωσιακά μαλλιά.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στους λογαριασμούς του Wash & Go στο Instagram and Facebook

Wash & Go – Για Γυναίκες

Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες είναι ιδιαιτέρως απαιτητικές με τα προϊόντα περιποίησης των μαλλιών τους. Επίσης, τα μαλλιά των γυναικών ταλαιπωρούνται περισσότερο λόγω του συχνού styling. Τα προϊόντα του Wash & Go με 5 δράσεις ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των γυναικών ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών τους.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΑΛΛΙΩΝ – με έλαια Argan, Αμυγδάλου και Καμέλιας (Σαμπουάν, Μάσκα & Ελιξήριο)

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ - Με εκχύλισμα Χαμομηλιού (Σαμπουάν & Conditioner)

ΛΙΠΑΡΑ ΜΑΛΛΙΑ - Με εκχύλισμα Βοτάνων (Σαμπουάν)

ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ - Με Βούτυρο Καριτέ (Σαμπουάν, Conditioner & Μάσκα)

ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ - Με εκχύλισμα Ροδιού (Σαμπουάν, Conditioner & Μάσκα)

ΘΑΜΠΑ / ΑΤΟΝΑ ΜΑΛΛΙΑ - Με εκχύλισμα Μελιού (Σαμπουάν)

DRY SHAMPOO - με εκχυλίσματα Aloe Vera και με εκχυλίσματα Jasmine
MICELLAR WATER - με νερό micellar water και με λάδι micellar ((Σαμπουάν, Conditioner)

Wash & Go – Για Άνδρες

Το νέο Wash & Go διατηρεί τα ήδη πολύ αγαπημένα προϊόντα 2 σε 1, σαμπουάν και conditioner μαζί, ωστόσο με νέα βελτιωμένη φόρμουλα και εικόνα.

CLASSIC - Σαμπουάν & Conditioner (2 σε 1)

ΑΝΤΙΠΙΤΥΡΙΔΙΚΟ - Σαμπουάν & Conditioner (2 σε 1)

SPORT - Σαμπουάν & Conditioner (2 σε 1)

Τα προϊόντα Wash & Go μπορείτε να τα βρείτε εύκολα σε όλα τα καταστήματα λιανικής καθώς και σε καταστήματα καλλυντικών.

Ακολουθήστε το Wash & Go

Instagram: https://www.instagram.com/washandgogreece/

Facebook: https://www.facebook.com/washandgogreece/

#mylifemyshampoo #washandgogreece