Απόλαυσε ένα μοναδικό bioten καλοκαίρι!

Τέσσερα πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σου!

Απόλαυσε ένα μοναδικό bioten καλοκαίρι!

19.07.2018-Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ. Πηγαίνεις στη δουλειά, συναντάς τους φίλους σου αλλά το μυαλό σου πετάει στο νησί και στις παραλίες που θα εξερευνήσεις. Οι βόλτες στα μαγαζιά είναι απαραίτητες για να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου ρούχα και αξεσουάρ που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου. Γενικά, ζεις για τη στιγμή που θα κάτσεις στο κατάστρωμα ατενίζοντας τη θάλασσα.

Προκειμένου όμως να απολαύσεις το καλοκαίρι που σου αξίζει από τη βαλίτσα σου δεν πρέπει να λείπουν τέσσερα, πολύ βασικά προϊόντα! Από το bioten φυσικά που είναι εδώ για εσένα και θέλει να σου χαρίσει μοναδικές διακοπές! Διαβάστε παρακάτω....

Bioten body lotion-Beloved Vanilla: Με βασικό συστατικό του τη φυσική βανίλια θα σε συνεπάρει με το άρωμά του. Η μοναδική του φόρμουλα αποτελείται από συστατικά φυσικής προέλευσης (κατά 90%), ενώ όπως όλα τα προϊόντα του bioten είναι paraben,paraffin και colorants free (0%). Θα σου προσφέρει βαθιά ενυδάτωση για 48 ώρες ενώ η επιδερμίδα σου θα είναι πιο απαλή από ποτέ.

Bioten body cream-Beloved Coconut: Το μοναδικό άρωμα καρύδας θα σε ταξιδέψει από το πρώτο λεπτό! Έχει πιο παχύρευστη υφή και είναι ιδανικό για τις πολύ ξηρές επιδερμίδες. Η φόρμουλά του είναι κατά 83% φυσικής προέλευσης ενώ είναι paraben free (0%). Προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ενυδάτωσης για 48 ώρες.

Bioten lip balm-“Sun Protect my lips!”: Η μοναδική απάντηση για την περιποίηση των χειλιών σου! Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου το bioten Lip balm “Sun Protect my lips!” που προστατεύει τα χείλη από την ηλιακή ακτινοβολία, καθώς έχει δείκτη SPF 25, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση.

Bioten shower oil- Deep Relax: Ένα μοναδικό αφρόλουτρο που υπόσχεται να σου χαρίσει πολυτελείς στιγμές απόλαυσης, περιποίησης και φροντίδας σε κάθε μπάνιο. Χάρη στην περιποιητική του φόρμουλα φυσικής προέλευσης(κατά 85%) χαρίζει στην επιδερμίδα σου βελούδινη υφή ενώ με το Deep Relax θα μετατρέψεις ακόμα και το ντουζ των διακοπών σου σε σπα.

Χάρισε στο δέρμα και τα χείλη σου τη φροντίδα που τους αξίζει και στις διακοπές σου! Με τα bioten shower oils, body lotions & creams και lip balms το μόνο που θα πρέπει να τσεκάρεις είναι ότι έβαλες στη βαλίτσα σου είναι το μαγιό σου.

Ανακάλυψε αυτό που σου ταιριάζει στο biotencosmetics.com