Το Carroten Song «Αρχές Καλοκαιριού» και η Τάμτα στη κορυφή των charts για ακόμη μια χρονιά!

Το Carroten, No.1 και στα charts!

Το Carroten Song «Αρχές Καλοκαιριού» και η Τάμτα στη κορυφή των charts για ακόμη μια χρονιά!

Το Carroten Song Project, ένα project που ξεκίνησε από το 2011 από την ομάδα της εταιρείας Σαράντη, δημιουργεί κάθε χρόνο το soundtrack του καλοκαιριού!


Μετρώντας ήδη 5 μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, κατακτώντας κάθε χρόνο το Νο. 1 του Official Airplay Chart by Media Inspector, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση το φετινό Carroten Song «Αρχές Καλοκαιριού» με την μοναδική Τάμτα όπου εδώ και 14 χρόνια βρίσκεται σταθερά στην Α list της Ελληνικής pop σκηνής. Διαβάστε παρακάτω....


Το τραγούδι «Αρχές Καλοκαιριού», το οποίο «ντύνει» την τηλεοπτική και ραδιοφωνική καμπάνια του Carroten για το 2018, υπογράφει μουσικά ο Δημήτρης Κοντόπουλος και στιχουργικά ο Θάνος Παπανικολάου.


Το βιντεοκλίπ του τραγουδιού, σε σκηνοθεσία Άλεξ Κωνσταντινίδη, έχει ξεπεράσει τα 1.600.000 views μέσα σε ένα μήνα προετοιμάζοντάς μας όλους κατάλληλα να βουτήξουμε παρέα με το Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στις καρδιές μας αλλά και στα charts, αυτό το καλοκαίρι από τις αρχές μέχρι και το τέλος του.


Το Carroten Song «Αρχές Καλοκαιριού» που ερμηνεύει η Τάμτα, μια από τις ωραιότερες φωνές της γενιάς της, κυκλοφορεί από την Minos-EMI/UNIVERSAL σε όλα τα ψηφιακά μέσα.


Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και σε όλες τις streaming υπηρεσίες:

https://Tamta.lnk.to/ArhesKalokeriouPR


Ζήστε το καλοκαίρι σας με Carroten και πολλή μουσική!!