Το Carroten & η Τάμτα ταξίδεψαν μαζί σε όλη την Ελλάδα!

Το Carroten & η Τάμτα ταξίδεψαν μαζί σε όλη την Ελλάδα!

Το Carroten, το Νο.1 αντηλιακό στην Ελλάδα και η Τάμτα, η πιο hot παρουσία της ελληνικής pop σκηνής, ταξίδεψαν σε ολόκληρη την Ελλάδα ξεκινώντας από το Colour Day Festival στην Αθήνα, το Poco Poco Beach Bar στη Πάτρα και με τελικό προορισμό το Cabana Mare στα Χανιά, για τα πιο ανατρεπτικά και κεφάτα καλοκαιρινά beach parties!

Για 7η χρονιά στην Ελλάδα το Carroten ταξιδεύει και διοργανώνει τα πιο φαντασμαγορικά Carroten Beach Parties με φόντο το μπλε της θάλασσας, χαρίζοντας χαμόγελα και αντηλιακή προστασία για να ζήσεις ξέγνοιαστα αλλά και προστατευμένος το φετινό καλοκαίρι. Διαβάστε παρακάτω...

Η Τάμτα με φουλ καλοκαιρινή διάθεση ανέβηκε το Σάββατο 30 Ιουνίου στο stage του Colour Day Festival, με ένα μοναδικό act ειδικά σχεδιασμένο για το event από την διεθνή DJ και παραγωγό Xenia Ghali! H Τάμτα ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, διεθνή hits, καθώς και το Carroten Song «Αρχές Καλοκαιριού» προκαλώντας τον ενθουσιασμό στους 25.000 θεατές! Τα καλοκαιρινά vibes σε συνδυασμό με την εκτόξευση χρωμάτων δημιούργησαν την πιο Colorful εμπειρία του καλοκαιριού!

Επόμενος σταθμός, η Πάτρα! Μια εβδομάδα μετά το Colour Day Festival η Τάμτα επισκέφθηκε την Πάτρα και το beach bar Poco Poco για ένα μοναδικό performance. Κάθε γωνιά του beach bar μετατράπηκε σε ένα ατελείωτο dancefloor με Special dj set, ενώ όταν την σκυτάλη παρέλαβε η Τάμτα, ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους με το hit του φετινού καλοκαιριού το Carroten Song «Αρχές Καλοκαιριού». Η Τάμτα με ανεξάντλητη όρεξη και αστείρευτο χαμόγελο χάρισε σε όλους μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης.

Τελικός προορισμός η Κρήτη, όπου το Carroten Beach Party έκανε την έναρξή του με τον μεγαλύτερο ραδιοφωνικό σταθμό των Χανίων με ζωντανή μετάδοση από το Cabana Mare μεταδίδοντας τον παλμό στους ακροατές του και εκτινάσσοντας τη διάθεση στα ύψη με τα πιο καυτά hit του καλοκαιριού. Στη συνέχεια τη σκυτάλη στο πιο εξωτικό πάρτι παρέλαβε η Τάμτα, το απόλυτο pop and fashion icon δίνοντας το έναυσμα με το πιο καλοκαιρινό anthem «Αρχές Καλοκαιριού» για την κορύφωση του πάρτι με χιλιάδες fans του καλοκαιριού να χορεύουν στους ρυθμούς του.


Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί!! Τα Carroten Boys & Girls μοίρασαν δείγματα Carroten AquaVelvet και Carroten Protect & Care για προστασία και μαύρισμα προσκαλώντας όλον τον κόσμο να ζήσει το καλοκαίρι του!

Το τραγούδι «Αρχές Καλοκαιριού», που απολαύσαμε από την Τάμτα και υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος μουσικά και ο Θάνος Παπανικολάου, σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των airplay charts ενώ το video clip του, το οποίο υπογράφει σκηνοθετικά ο Άλεξ Κωνσταντινίδης έχει ξεπεράσει τα 1.800.000 views.

Ζήστε το καλοκαίρι σας παρέα με Carroten, πολλή διάθεση και μοναδική μουσική!!