Καλοκαιρινές διακοπές... με smartphones Huawei Υ Series 2018!

Καλοκαιρινές διακοπές... με smartphones Huawei Υ Series 2018!

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και ψάχναμε με τις φίλες που θα κάνουμε τα πρώτα μας μπάνια!

Ατελείωτες φωτογραφίες με μαγιό, τοπία, stories και κάπως έτσι είδα και την μπαταρία μου να αργοσβήνει, κάνοντας μια γρήγορη ευχή να κρατήσει λίγο ακόμα .... γιατί πως θα γυρίσουμε στο ξενοδοχείο χωρίς gps; Διαβάστε παρακάτω...

Ξαφνικά ένιωσα να αγχώνομαι αλλά μετά κατάλαβα ότι δεν υπάρχει λόγος! Η Huawei έχει την λύση για να είμαι ξέγνοιαστη ώστε να απολαύσω στο έπακρο την καλοκαιρινή μου απόδραση. Η σειρά Y 2018 δημιουργεί νέα δεδομένα και δυνατότητες που ... θα σου λύσουν τα χέρια όπως έλυσαν και τα δικά μου!

Τώρα με το Huawei Y5 2018 δεν θα ξανακοιτάξεις πότε την μπαταρία του κινητού σου ούτε και εσύ, αφού έχει χωρητικότητα 3020mAh και σαν να μην έφτανε αυτό με το Power Saving 6.0 θα ακούς μουσική πάντα και παντού .... σαν να λέμε Huawei οh na na; 62 ώρες είναι αυτές έπρεπε να στο τραγουδήσουμε! Με αυτό το μοντέλο θα τα βλέπεις όλα πιο μεγάλα.

Για να καταλάβεις: Με οθόνη 5,45 ιντσών θα απολαμβάνεις στο έπακρο βίντεο, ταινίες social media, γιατί με το Huawei FullView θα αισθάνεστε σαν να κρατάτε στο χέρι σας ένα παράθυρο σε ένα διαφορετικό κόσμο ακόμα και αν ξέμεινες στην Αθήνα όπως η μαμά μου που της το πήρα για.. παρηγοριά!

Η μουσική είναι αγάπη, ψυχαγωγία και σίγουρα μπορεί να σου φτιάξει την διάθεση! Μήπως δίνεις και εσύ βάση στην λεπτομέρεια όπως εγώ; Το Huawei Y6 2018 & Huawei Y6 Prime 2018 είναι για εσένα, γιατί πολύ απλά η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά! Με 88 dB στη μέγιστη ένταση το Huawei Y6 2018 εγγυάται να σε μεταφέρει σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι. Μα πως γίνεται αυτό; Σίγουρα πέρασε και σε σένα αυτή η σκέψη! Με 78% περισσότερο ήχο από το ηχείο, σε σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά θα νιώθεις σαν να είσαι σε συναυλία! Φόρεσε τα ακουστικά σου και απόλυσε την εμπειρία! Αν είσαι fan της τελειότητας και ψάχνεις πάντα το κάτι παραπάνω και ξεχωριστό, το Huawei Y6 Prime 2018 είναι για εσένα! Με υψηλή ευκρίνεια (Η HD+ (1440 x 720) ), θα αποτυπώσεις με κάθε λεπτομέρεια τις καλοκαιρινές σου αναμνήσεις!

Και αν θες να δεις τα likes σου να εκτινάσσονται στα social media, υπάρχει λύση! To Huawei Y7 Prime 2018 είναι εδώ για να σας λύσει τα χέρια! Μπορεί να μην είσαι επαγγελματίας φωτογράφος, αλλά έχεις αγάπη στις φωτογραφίες και θες να απαθανατίζει κάθε στιγμή χωρίς φίλτρα με τις μέγιστες δυνατότητες. Να διακρίνεται σε μια φωτογραφία η φυσική ομορφιά και τα χρώματα από όλα τα τοπία που επισκέφθηκες και τα αληθινά χαμόγελα που φωτογράφισες! Τώρα έχεις και αυτή την δυνατότητα- Με την διπλά κύρια κάμερα (8 MP) και με την πρωτοποριακή τεχνολογία DSLR, οι φωτογραφίες σου θα είναι σε άλλη διάσταση! Τι θές, Θόλωμα φακού; Καθαρότητα; Χρώματα; Αξίζει να το δοκιμάσεις, γιατί με 5,99 ίντσες ένας ακόμα μεγαλύτερος κόσμος "ανοίγει" μπροστά στα μάτια σας. Και για να μην ξεχνιόμαστε "blue mirror" εφέ της συσκευής ολοκληρώνει το άψογο στυλ αυτού του τηλεφώνου!

Η Huawei με την ολοκαίνουργια σειρά Y σου προσφέρει, σε αχτύπητες τιμές, τα παραπάνω μοναδικά χαρακτηριστικά, με την FullView οθόνη να σου δίνει απεριόριστες δυνατότητες! Ό, τι και να φανταστείς είναι λίγο! Τι θες; Να σερφάρεις στο internet και να βλέπεις ταινίες; Τώρα μπορείς να κάνεις χωρίς περιορισμούς! Αν είσαι και εσύ λάτρης του gaming, με την εξαιρετικά μεγάλη αναλογία οθόνης-συσκευής θα εντυπωσιαστείς και εσύ, όπως και εγώ και δεν θα ξεκολλάς από το κινητό σου! Γι' αυτό λοιπόν αποχαιρέτησε για λίγο τους φίλους σου ... γιατί θα κολλήσεις! Επίσης, σου δίνει την ευκαιρία να ενταχθείς στην μεγάλη οικογένεια των Y-ers, την πιο high-tech νεανική κοινότητα, που απευθύνεται σε νέους, που δεν θέλουν να χάνουν καμία νέα τάση της τεχνολογίας και έχουν μάθει να ζουν με αυτήν. Βγάλε και εσύ μια selfie και στείλε το στους φίλους σου για παρηγοριά! Μπορεί να μην σε δούνε για λίγο καιρό, αλλά σίγουρα η Huawei το αξίζει!

Η νέα σειρά Y Series 2018 σου προσφέρει άπειρες δυνατότητες και είναι μοναδική σαν και εσένα! Αυτό, για΄τι πολύ απλά έρχεται για να λύσει ότι μας απασχολούσε μέχρι τώρα! Απόλαυσε λοιπόν την κάθε μέρα, ώρα και στιγμή, χωρίς να σε νοιάζει η μπαταρία και εξερεύνησε ένα μαγικό κόσμο που ανοίγεται μπροστά σου!

Για το τέλος όμως, σας αφήσαμε το καλύτερο που ενθουσίασε και εμένα! Η σειρά Υ, βάζει μια υπέροχη πινελιά... γιατί όπως είπαμε οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά! Και πάμε στο θέμα μας... με την τεχνολογία FaceUnlock δεν θα χρειαστεί να ανησυχείς για το αν βγήκες από την θάλασσα και τα χέρια σου είναι βρεγμένα... Άφησε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου να ξεκλειδώσουν την συσκευή σου! Και αν... πάθεις στραβή (ή γενικά είσαι ο ατσούμπαλος της παρέας όπως εγώ) να θυμάσαι ότι σαν κάτοχος μιας συσκευής Huawei είσαι σε θέση και αυτό το καλοκαίρι να απολαμβάνεις ξέγνοιαστα τις διακοπές σου χάρη στο εξειδικευμένο after sales support της εταιρείας και τις υπηρεσίες και εφαρμογές που έχει εξασφαλίσει για όλους τους πελάτες!