Γυρίσαμε από τις διακοπές και τώρα...;

Μικρά after sun care tips για την επιστροφή στην καθημερινότητα από το Strep

Γυρίσαμε από τις διακοπές και τώρα...;

Βρισκόμαστε ήδη στα μισά του μήνα Σεπτέμβρη και ενώ αποχαιρετούμε το καλοκαίρι για τα καλά πλέον, υποδεχόμαστε το γλυκό φθινόπωρο με την ανάλαφρη διάθεση του καλοκαιριού να μας ακολουθεί και αυτόν τον μήνα.

Μπαίνοντας με μικρά βήματα στην καθημερινότητα είναι απαραίτητο να βρούμε λίγο χρόνο για τον εαυτό μας να ξεκουραστούμε και να ανανεωθούμε με ένα after sun beaute στο σπίτι!

  1. Πρώτο task στη λίστα είναι να εξασφαλίσετε για τον εαυτό σας και την προσωπική σας περιποίηση, ένα δίωρο στο σπίτι μέσα στο Σαββατοκύριακο ώστε να χαλαρώσετε από την πίεση όλης της εβδομάδας και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την επόμενη απολαμβάνοντας όλη την διαδικασία.
  2. Αφού επιλέξετε την αγαπημένη σας μουσική για να σας συντροφεύσει στο beaute, ξεκινάμε την προετοιμασία μας κάνοντας απολέπιση σε όλο μας το σώμα. Διαλέξτε ένα απαλό scrub με μια γλυκιά μυρωδιά βανίλιας ή μάνγκο και απολαύστε ένα αφρόλουτρο τουλάχιστον για 20 λεπτά. Απλώστε το scrub σε όλη την επιδερμίδα, ειδικά στα πόδια και τα χεριά καθώς είναι οι περιοχές που είναι πάντα οι πιο ταλαιπωρημένες από τον ήλιο.
  3. Λίγο πριν κάνετε το scrub σας απλώστε μια μάσκα προσώπου και αφήστε την καθ’ όλη τη διάρκεια του μπάνιου αφού έχετε φροντίσει να τελειώσετε με το λούσιμο.
  4. Μετά το μπάνιο ήρθε η ώρα της αποτρίχωσης. Χρησιμοποιήστε τις αποτριχωτικές ταινίες σώματος Strep, από την πολυτελής και ενυδατική σειρά Strep Argan Oil που περιέχει βιολογικό αργανέλαιο το οποίο κάνει τη διαδικασία της αποτρίχωσης πιο ανώδυνη και δείτε την επιδερμίδα σας υπέροχα ενυδατωμένη.
  5. Πλύνετε το πρόσωπό σας με ενυδατικό υγρό σαπούνι προσώπου, στεγνώστε το με καθαρή πετσέτα και χρησιμοποιήστε αποτριχωτικές ταινίες προσώπου Strep από την Strep Crystal Line που περιέχει έλαιο καμέλιας και βιταμίνη E τα οποία λειτουργούν προστατευτικά στο δέρμα και δεν ξηραίνουν την περιοχή της αποτρίχωσης.
  6. Βάλτε χρώμα στην ζωή σας! Κάντε μανικιούρ, πεντικιούρ στις νέες φθινοπωρινές τάσεις και αλλάξτε διάθεση.
  7. Τέλος μη ξεχάσετε να απλώσετε ενυδατικές και θρεπτικές κρέμες σε πρόσωπο και σώμα για μία πραγματικά ενυδατωμένη και λαμπερή όψη επιδερμίδας που θα σας συντροφεύσει ολόκληρη την εβδομάδα.

Ό,τι και να κάνετε μη ξεχάσετε να χαμογελάτε και κρατήστε λίγη ακόμη από την ανάλαφρη διάθεση του καλοκαιριού!