Έναρξη συνεργασίας της A bit of Greece με το Γυναίκας Υγεία

Έναρξη συνεργασίας της A bit of Greece με το Γυναίκας Υγεία

Η A bit of Greece με χαρά ανακοινώνει τη νέα συνεργασία της με το κέντρο διάγνωσης και πρόληψης Γυναίκας Υγεία με σκοπό τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ολιστικού πλάνου ενεργειών marketing και δημοσίων σχέσεων.

Μετά από 5 χρόνια λειτουργίας, η A bit of Greece έχει χτίσει ένα αξιόπιστο προφίλ με όχημα τη μεγάλη εμπειρία στον χώρο του marketing. Διαβάστε παρακάτω...

Το διαγνωστικό κέντρο Γυναίκας Υγεία αποτελεί μια νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο πελατών της. Το αντικείμενο της νέας συνεργασίας είναι η δημιουργία ενός εκτενούς 360ο στρατηγικού πλάνου προώθησης και επικοινωνίας. Συνοπτικά, οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι ο σχεδιασμός on line και off line στοχευόμενων ενεργειών marketing, οι συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα branding, η διαμόρφωση καμπανιών και η εκτέλεσή τους, η διαχείριση των λογαριασμών του Γυναίκας Υγεία στα Social Media, οι δημόσιες σχέσεις και προβολή των υπηρεσιών της επιχείρησης μέσω συντονισμένων ενεργειών influencer marketing.

Το Γυναίκας Υγεία είναι ένα υπερσύγχρονο διαγνωστικό κέντρο που έχει επίκεντρο τον άνθρωπο και την καλή υγεία του. Λαμβάνοντας τον ανθρώπινο οργανισμό ως ολότητα, προσεγγίζει οποιοδήποτε θέμα υγείας, αισθητικής, ομορφιάς και διατροφής σφαιρικά και από διάφορες κατευθύνσεις. Με βασικά όπλα του τα υπερσύγχρονα εργαστήρια, τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και την καταξιωμένη ομάδα επιστημόνων, προχωρά με ασφάλεια στην διάγνωση, την εξατομικευμένη αξιολόγηση του προβλήματος και στη θεραπεία. Το Γυναίκας Υγεία διαθέτει τα παρακάτω τμήματα: Μικροβιολογικό Εργαστήριο, Τμήμα Γενικής & Οικογενειακής Ιατρικής, Τμήμα Διατροφής – Μεταβολισμού – Παχυσαρκίας, Δερματολογικό Τμήμα και Τμήμα Κοσμητικής Ιατρικής.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη(Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018), το κέντρο πρόληψης και θεραπείας Γυναίκας Υγεία με στόχο την ευαισθητοποίηση, τη πληροφόρηση καθώς και την κινητοποίηση όλων μας για την έγκαιρη αντιμετώπιση της νόσου προσφέρει δωρεάν μέτρηση τιμών σακχάρου ή δωρεάν εξέταση καμπύλης σακχάρου από την ιατρική ομάδα του Γυναίκας Υγεία.

Η προσφορά ισχύει για όσους επικοινωνήσουν στο τηλ.2106829500 από την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 έως και το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 και κλείσουν το ραντεβού τους.

Στο σημείο αυτό, σημειώνεται ότι αφορά συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η ιατρική ομάδα του Γυναίκας Υγεία προσφέρει 360ο υπηρεσίες αντιμετώπισης του Σακχαρώδη Διαβήτη. Βοηθάει τους ασθενείς με διαβήτη να προσαρμοστούν στις αλλαγές που επιφέρει ο διαβήτης στη ζωή της οικογένειας, να πετύχουν τους στόχους της θεραπείας και να πραγματοποιήσουν όλες τις εξετάσεις για τη συστηματική παρακολούθηση τους.

Λίγα λόγια για την A bit of Greece

Η A bit of Greece είναι μία εταιρία marketing, internet marketing και export marketing, που δημιουργήθηκε το 2013, από τη Βίκυ Πέππα, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στο τμήμα marketing μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών. Σκοπός της είναι η βέλτιστη απόδοση των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, χαράσσοντας ορθές στρατηγικές κινήσεις στα πλαίσια μίας 360ο επικοινωνίας. Η A bit of Greece διαθέτει στο πορτφόλιο της μεγάλα ελληνικά & ξένα brands από τον χώρο της μόδας, της ομορφιάς, των τηλεπικοινωνιών, των τροφίμων, των υπηρεσιών κ.α.