Η καλύτερη κρέπα στη πόλη!

Η καλύτερη κρέπα στη πόλη!

Εάν βρεθείς στον πεζόδρομο της Μητροπόλεως στο Μοναστηράκι αξίζει να επισκεφτείς το νέο ανακαινισμένο κατάστημα της Crepa Crepa.

Μετά το Κατάρ, την Τυνησία και την Κύπρο, η δημοφιλής αλυσίδα εξελίσσεται και αναδίδει ένα νέο προφίλ με καινούργιες γευστικές απολαύσεις.Διαβάστε παρακάτω...


Στον χώρο του καταστήματος, μοντέρνο και cozy, μπορείς να βρεις αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, να πιείς τον καφέ σου, να δοκιμάσεις το παγωτό σου (soft ή gelato) και να απολαύσεις το milkshake σου.


Εκτός από τις κλασσικές κρέπες, έχουν προστεθεί στον κατάλογο νέα προϊόντα, πάντα με βάση την κρέπα, που απογειώνουν την εμπειρία: crepa bites- κρέπα τυλιγμένη και κομμένη σε μικρές μπουκίτσες –ιδανική για να τη μοιραστείς με την παρέα σου, crepa roll -τυλιγμένη κρέπα με δύο μπάλες παγωτό μέσα –ιδανική για όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία κρέπας και παγωτού στο έπακρο, crepa cone - κρέπα τυλιγμένη σε σχήμα παγωτό-χωνάκι με όλα τα γλυκά υλικά που επιθυμείς και επιπλέον μία μπάλα παγωτό για να απολαύσεις κρέπα και παγωτό μαζί. Είναι δε σίγουρο ότι δε θα μπορέσεις να αντισταθείς στα λαχταριστά γλυκά και αλμυρά pancakes.


Εάν πάλι είσαι από εκείνους που δεν μπορούν να αντισταθούν στο παγωτό, εδώ θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων του ολόφρεσκου Solo Gelato που φτιάχνεται από Έλληνα παραγωγό και έχει βραβευτεί με την 1η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παγωτού.


Και τέλος, μη ξεχάσεις να δοκιμάσεις τον εξαιρετικό –talk of the town- ιταλικό καφέ, καβουρδισμένο σε ξυλόφουρνο, που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του.Στα θετικά του καταστήματος είναι ότι πολύ σύντομα θα υπάρχει και η δυνατότητα delivery και έτσι όσοι εργάζονται ή κατοικούν στην γύρω περιοχή θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα προιόντα της Crepa Crepa, με ένα τηλεφώνημα.