H νέα μικρή σακούλα SANITAS Easy-Pack είναι εδώ!

Και θα παραμείνει!

H νέα μικρή σακούλα SANITAS Easy-Pack είναι εδώ!

H SANITAS, η Νο1 μάρκα προϊόντων οικιακής χρήσης, που φροντίζει καθημερινά το σπίτι μας με φιλοσοφία βασισμένη στην ποιότητα και την πρωτοπορία, παρουσιάζει τις μικρές σακούλες απορριμμάτων SANITAS Easy-Pack!

H μικρή σακούλα απορριμμάτων SANITAS Easy-Pack είναι η ιδανική σακούλα για καλαθάκια απορριμμάτων κουζίνας.Διαβάστε παρακάτω...

Έχει διαστάσεις 50x55cm (30lt) που ταιριάζουν σε όλα τα καλαθάκια της κουζίνας κάτω από το νεροχύτη, ενώ τα πρακτικά χερούλια της διευκολύνουν τόσο το κλείσιμο όσο και τη μεταφορά. Η SANITAS Easy-Pack με την αστεροειδή ραφή στη βάση της καταφέρνει να επιτυγχάνει τη μέγιστη δυνατή αντοχή ακόμα και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις.

Το νέο προϊόν της SANITAS ξεχωρίζει για την ποιότητα και τη χρηστικότητά του και έρχεται να δώσει λύση στην καθημερινή αποκομιδή των απορριμμάτων κάθε νοικοκυριού!

Οι νέες μικρές σακούλες της SANITAS έρχονται για να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Για αυτό μη χάνεις χρόνο, βάλε τη SANITAS Easy-Pack στη ζωή σου και κέρδισε την ποιότητα και την ευκολία που σου αξίζει!

Η SANITAS

Δεν υπάρχει ελληνικό νοικοκυριό που να μην φιλοξενεί στα συρτάρια του τουλάχιστον ένα προϊόν με το όνομα SANITAS! Εδώ και τουλάχιστον πενήντα χρόνια οι άνθρωποι που στελεχώνουν την ομάδα της SANITAS ερευνούν και καινοτομούν για την Ελληνίδα νοικοκυρά, δημιουργώντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων για την φροντίδα της κουζίνας και όχι μόνο. Αλουμινόχαρτο, σακούλες απορριμμάτων και εργαλεία καθαρισμού είναι λίγα μόνο από τα προϊόντα SANITAS που κυκλοφορούν σε κάθε σπίτι. Δεν είναι τυχαίο ότι η μάρκα έχει καθιερωθεί στην καρδιά των Ελλήνων με το motto: «SANITAS-SANITAS Διπλή Εγγύηση».