Τα ελληνικά οργανικά καλλυντικά Aegli – Premium Organics έρχονται σε limited edition gift poutches Bleecker & Love!

Τα ελληνικά οργανικά καλλυντικά Aegli – Premium Organics έρχονται σε limited edition gift poutches Bleecker & Love!

Η Aegli-Premium Organics σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία Bleecker & Love δημιούργησε τα πιο ξεχωριστά gift sets λάμψης και ομορφιάς.

Πρόκειται για πέντε(5) πρωτότυπα τσαντάκια Bleecker&Love, τα οποία περιέχουν τα αγαπημένα σας ελληνικά, οργανικά καλλυντικά Aegli-Premium Organics σε κανονικά μεγέθη καθώς και τις νέες μάσκες λάμψης και αποτοξίνωσης από τη σειρά Aegli SPA, για ένα υπέροχο γιορτινό Ηome Spa! Διαβάστε παρακάτω...

Κάθε ένα κρύβει και διαφορετικά προϊόντα περιποίησης. Ας τα ανακαλύψουμε!

1. Το “Be Organic” αποτελείται από τρία(3) προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς για το πρόσωπο και το σώμα. Περιέχει το Detox Facial Cleansing Foam, την λοσιόν Rose Facial Mist και το χαλαρωτικό και αρωματοθεραπευτικό γαλάκτωμα σώματος σε συσκευασία 150ml. 2. Το “Get The Glow” περιλαμβάνει δύο(2) προϊόντα αναζωογόνησης και ανάπλασης προσώπου: τον πολύτιμο και αναπλαστικό ορό “Rejuvenating Facial Serum” και την οργανική μάσκα βιοκυτταρίνης προσώπου “Biocellullose Repair Facial Masque”.
3. Το “Super Food Detox” αποτελείται από δύο(2) προϊόντα λάμψης και αντιγήρανσης: την κρέμα αναδόμησης προσώπου για ημέρα και νύχτα “Remodeling Day and Night Facial Cream” και την μάσκα αναδόμησης προσώπου “Super Food Remodeling Masque”.
4. To “Open Eye Experience” έρχεται με δύο(2) προϊόντα περιποίησης προσώπου: την αναπλαστική κρέμα ματιών για σβήσιμο των λεπτών γραμμών και των μαύρων κύκλων “Refining Eye Cream” και την οργανική μάσκα βιοκυτταρίνης προσώπου “Biocellullose Repair Facial Masque”.
5. Το “Aegli Lightessence” περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα της σειράς LIGHTESSENSE για την ανάπλαση και αναδόμηση του προσώπου: τον πολύτιμο και αναπλαστικό ορό “Rejuvenating Facial Serum”, την κρέμα αναδόμησης προσώπου για ημέρα και νύχτα “Remodeling Day and Night Facial Cream” και την αναπλαστική κρέμα ματιών για σβήσιμο των λεπτών γραμμών και των μαύρων κύκλων “Refining Eye Cream”.
Πέντε(5) δώρα λάμψης και ομορφιάς από την Aegli-Premium Organics, που είτε είστε beauty addict είτε όχι, πρέπει να μπουν στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα! Έρχονται σε φρέσκιες υπέροχες συσκευασίες για να χωράνε τα αγαπημένα σας καλλυντικά και να έχετε το μοντέρνο τσαντάκι της εταιρείας Bleecker & Love μαζί σας από το πρωί έως το βράδυ!
Οι τιμές τους ξεκινάνε από τα 50 ευρώ και μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία και ινστιτούτα αισθητικής και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας: www.aegliskincare.com.

Λίγα λόγια για την Aegli-Premium Organics

H aegli-PREMIUM ORGANICS είναι μια ελληνική εταιρεία ανάπτυξης - παραγωγής οργανικών καλλυντικών. Δημιουργήθηκε από την Ιατρό, διατροφολόγο-ομοιοπαθητικό, Έρρικα Παπαβενετίου και τη δικηγόρο Έλενα Παυλάκη, σε συνεργασία με την χημικό - κοσμητολόγο Κατερίνα Βασιλάτου, ιδιαίτερα γνωστή εντός και εκτός συνόρων λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας της στη διεύθυνση R&D της εταιρείας «Κορρές».

Διαθέτει μια premium σειρά καλλυντικών που καινοτομεί και προσφέρει το 100% της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των οργανικών καλλυντικών σε αυθεντικά φυσικές φόρμουλες με υπέροχες υφές και αρώματα. Είναι 100% φυτικά και περιέχουν βιολογικά συστατικά με ποσοστά πάνω από 90%, οργανικά πιστοποιημένα σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο COSMOS.

Όραμά της aegli-PREMIUM ORGANICS είναι να μοιραστεί 100% ασφαλή και αποτελεσματικά οργανικά καλλυντικά προϊόντα με γυναίκες που επιθυμούν να είναι όμορφες και ασφαλείς, να προάγει την χρήση στην καθημερινότητα προϊόντων απαλλαγμένων από ουσίες ύποπτες ή ενοχοποιημένες, να συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και να ενισχύσει την κοινότητα των ανθρώπων που αντιλαμβάνονται ολιστικά την ομορφιά σαν αποτέλεσμα καλής υγείας και εσωτερικής ισορροπίας.

Τα ελληνικά, οργανικά καλλυντικά aegli-PREMIUM ORGANICS διατίθενται μέσω επιλεγμένων φαρμακείων και ινστιτούτων αισθητικής, μέσω επιλεγμένων ξενοδοχειακών μονάδων και spa στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και μέσω του επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας: www.aegliskincare.com.
www.aegliskincare.com
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-3006579, 6932561788
info@aegliskincare.com
Facebook : @aegliskincare
Instagram: aegliskincare