«It' s NOW or Never» στην Παρουσίαση με έξι ονειρεμένες συλλογές του Οίκου Rosenthal meets Versace!

«It' s NOW or Never» στην Παρουσίαση με έξι ονειρεμένες συλλογές  του Οίκου Rosenthal meets Versace!

Rosenthal & Versace: δύο θρυλικά ονόματα, συνώνυμα της πολυτέλειας, της εξαιρετικής ποιότητας και του στιλ.

Εμπνευσμένοι δημιουργοί με τους δικούς τους τρόπους: η Rosenthal, μοναδική στο να συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία και την τέχνη από το 1879, ο οίκος Versace με το παγκόσμια αναγνωρίσιμο μαξιμαλιστικό στιλ του, ένωσαν τις δυνάμεις τους το 1993, δημιουργώντας μοναδικές συλλογές πορσελάνινων σερβίτσιων και ειδών διακόσμησης. Διαβάστε παρακάτω...

Στα πλαίσια της ενέργειας «Its NOW or never» της Παρουσίασης, μπορείτε να αποκτήσετε επιλεγμένα είδη από έξι μοναδικές συλλογές του Οίκου Rosenthal meets Versace, με προνομιακά οφέλη, για μία και μοναδική φορά.

H ενέργεια ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, έως 31.12.2018 με τις παρακάτω συλλογές:

- I love Baroque
Αναγνωρίσιμο στιλ Versace με αναφορές σε λαμπρές εποχές και τη διαχρονική κλασική κομψότητα. Το ύφος μπαρόκ σε μια εκλεπτυσμένη, «αναγεννημένη» έκδοση.



-
Le Jardin de Versace
Με έμπνευση από τους ολάνθιστους κήπους του Λουδοβίκου του XVI, το ανοιξιάτικο αυτό σχέδιο αναβλύζει ρομαντισμό, δροσιά και τη χάρη μιας άλλης εποχής.



-
Medusa Gala
Ένας μοναδικός συνδυασμός: Μέδουσα και φίνα διακόσμηση με μπαρόκ στοιχεία σε λευκό και χρυσό. Μια άκρως επιτυχημένη συνάντηση του απόλυτα κλασικού με το σύγχρονο ύφος.

- La Scala del Palazzo
Η υπέροχη μαρμάρινη σκάλα του Palazzo Versace στο Μιλάνο ήταν μόνο η απαρχή της έμπνευσης. Αρχιτεκτονικά στοιχεία και διακοσμητικές λεπτομέρειες αναδεικνύουν την κρυφή χάρη και το μύθο ενός ιστορικού κτιρίου.



-
Versace Meandre dOr
Λιτό και συνάμα εντυπωσιακό, το σερβίτσιο Meandre dOr μαγνητίζει τα βλέμματα με το συνδυασμό της λευκής πορσελάνης και χρυσών λεπτομερειών.



- Medusa:
Με κεντρικό σημείο τη διάσημη κεφαλή της Μέδουσας, η εμβληματική συλλογή αποτελεί ύμνο στο πλούσιο, εκφραστικό στιλ μπαρόκ και την αριστοκρατική χλιδή, συνώνυμη του θρύλου Versace.

Στην ενέργεια «Its NOW or never» κερδίζετε τριπλά, καθώς λαμβάνετε:

- Έκπτωση, για μια και μοναδική φορά, σε επιλεγμένα είδη συλλογών του Οίκου Rosenthal/Versace

- Διπλούς πόντους με την κάρτα Smart Friends Club της Παρουσίασης

- 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις με όλες τις πιστωτικές κάρτες

Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να ξεφυλλίσετε το φυλλάδιο της ενέργειας: http://bit.ly/2OYXet5 κι εδώ: http://bit.ly/2QxIupk μπορείτε να δείτε τα προϊόντα της ενέργειας στο e-shop της Παρουσίασης.