Ποιοτική φροντίδα ηλικιωμένων σημαίνει διασφαλίζω μία συνολικά ευχάριστη διαβίωση. Το έχουν ανάγκη!

Ποιοτική φροντίδα ηλικιωμένων σημαίνει διασφαλίζω μία συνολικά ευχάριστη διαβίωση. Το έχουν ανάγκη!

Η φροντίδα ενός ηλικιωμένου ανθρώπου δεν αφορά μόνο στην καθαριότητα και στη σίτισή του. Περιλαμβάνει και τον χρόνο που περνάτε μαζί του, ως φροντιστής. Δημιουργήστε μία συνολικά πιο ευχάριστη καθημερινότητα για τον άνθρωπό σας!

  • Κάθε μέρα προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο για συζήτηση, ψυχαγωγία ή απλά ξεκούραση.
  • Βεβαιωθείτε ότι κάθε μέρα θα περιλαμβά­νει ορισμένες δραστηριότητες που θα ικα­νοποιήσουν και τους δύο ανάλογα πάντα και με την κατάσταση του προσώπου που βρίσκεται υπό τη φροντίδα σας.
  • Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ταινία.
  • Να αναγνώσετε ένα βιβλίο.
  • Να επιλύσετε σταυρόλεξα ή ακόμα να παί­ξετε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι.
  • Και αν η παρούσα κατάσταση του ασθε­νούς το επιτρέπει, να κάνετε μια βόλτα.

Τέτοιου είδους δραστηριότητες θα ενεργο­ποιήσουν το ενδιαφέρον του ασθενή και θα βοηθήσουν εσάς να μεταφράζετε την προ­σφορά σας σε κάτι ευχάριστο και για εσάς και για τον δικό σας άνθρωπο, που φροντί­ζετε.

Παράλληλα, ενθαρρύνετε τον ίδιο να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα, εφ’ όσον η κατάστασή του το επιτρέπει. Αν το άτομο που φροντίζετε αυτοεξυπηρε­τείται, οργανώστε τον χώρο του σπιτιού με τέτοιο τρόπο, ώστε να διευκολύνεται η πρό­σβαση στην τουαλέτα. Σε αντίθετη περίπτωση όπου το πρόσωπο αυτό είναι κλινήρης, βεβαιωθείτε ότι έχετε εύκολη πρόσβαση στο κρεβάτι.

Χρησιμοποιήστε μαλακά κλινοσκεπάσμα­τα και προτιμάτε για το ντύσιμο του ατόμου που περιποιείστε ρούχα κατασκευασμένα από φυσικά υλικά – που θα αποτρέψουν τον ερεθισμό του δέρματός του. Ο ρουχισμός δεν πρέπει να δημιουργεί υπερθέρμανση σώματος, έτσι ώστε το άτομο να ιδρώνει λιγότερο, αφήνοντας το δέρμα να αναπνέει.

Χρησιμοποιήστε ειδικά καλλυντικά για τη φροντίδα του δέρματος και προϊόντα υγιει­νής με sensitive σχεδιασμό.

Προτιμήστε προϊόντα υγιεινής μιας χρήσης όπως γάντια - υποσέντονα - σαλιάρες. Είναι πρακτικά και μπορείτε απλά μετά τη χρήση να τα πετάτε.

Βεβαιωθείτε ειδικά για τα άτομα που πά­σχουν από ακράτεια ούρων ότι αισθάνονται άνετα χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προ­ϊόντα ακράτειας που θα τους χαρίσουν την ασφάλεια, τη φιλικότητα στο δέρμα, αλλά και τη διακριτικότητα που χρειάζονται. Σε αντί­θετη περίπτωση, υπάρχει κίνδυνος να προ­κληθεί ένα άβολο συναίσθημα, που θα επι­βαρύνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Χρησιμοποιήστε τα υποσέντονα Sani Sensitive με XL απορροφητική επιφάνεια για XL προστασία από διαρροές. Η Νο1** μάρκα υποσέντονων για περιπτώσεις ακρά­τειας, μετεγχειρητικών παθήσεων ή όπου αλλού υπάρχει ανάγκη για προστασία από διαρροές. Χάρη στην έως και 27%* μεγα­λύτερη απορροφητική τους επιφάνεια σε σχέση με άλλα υποσέντονα, εξασφαλίζουν μεγαλύτερη προστασία από τυχόν διαρρο­ές. Τοποθετούνται εύκολα στο κρεβάτι, στον καναπέ, στο αυτοκίνητο. Κυκλοφορούν σε πρακτική compact συσκευασία και είναι δι­αθέσιμα σε 2 τύπους, με και χωρίς άρωμα.

Γραμμή χωρίς χρέωση Sani 800-11-22000

https://www.sanisensitive.gr/

*Σύγκριση συνολικού πλάτους του απορροφητικού πυρήνα

**Στοιχεία IRI: Total Greece, Supermarkets, Volume market shares, 2015-2016-2017-YTD 30.9.18