PRICEYE: μια ελληνική πλατφόρμα για έξυπνες και οργανωμένες αγορές στο super market!

PRICEYE: μια ελληνική πλατφόρμα για έξυπνες και οργανωμένες αγορές στο super market!

Η ιδέα ήταν απλή και ξεκίνησε από τους ίδιους τους καταναλωτές: «Θέλω να βρίσκω συγκεντρωμένες τις προσφορές των super markets και να μην χάνω χρόνο να συγκρίνω τις τιμές τους στα διάφορα sites και έντυπα».

Η απάντηση δόθηκε από μια ομάδα 2 νέων, επιτυχημένων συνεργατών που είχαν μια ιδέα και θέλησαν να την υλοποιήσουν ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή καθώς πίστευαν και πιστεύουν ότι στη χώρα μας υπάρχει πάντα χώρος για πρωτοπορία, καινοτομία και επιχειρηματικότητα. Στην πορεία, οι 2 έγιναν 6 και εξελίχθηκαν σε μια –αμιγώς ελληνική- ομάδα, με σπουδές σε διάφορους και διαφορετικούς μεταξύ τους κλάδους, από τον προγραμματισμό έως τη διοίκηση επιχειρήσεων. Μια ομάδα που πιάνει τον παλμό της σύγχρονης ζωής και μετατρέπει τις ιδέες σε business.

Μέσα σε έναν μόλις χρόνο, το αποτέλεσμα του ενθουσιασμού και της ομαδικής, σκληρής δουλειάς τους είναι σήμερα στη διάθεση όλων των καταναλωτών: είναι το Priceye, μια εντελώς νέα πλατφόρμα που μέσα από το κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή μας έρχεται να αλλάξει και να οργανώσει τον τρόπο που κάνουμε τις αγορές μας στο super market.

Priceye: Τι είναι?

το Priceye είναι μια απλή και εξαιρετικά εύχρηστη, δωρεάν πλατφόρμα που μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε, καθημερινά και σε πραγματικό χρόνο, όλες τις προσφορές όλων των super markets, όπου και αν αυτές ανακοινώνονται: το Priceye «σκανάρει» για λογαριασμό των καταναλωτών φυλλάδια, διαδίκτυο, ΜΜΕ και τα ίδια τα καταστήματα, και τις φέρνει στις οθόνες μας! Εμείς απλά τις συγκρίνουμε, εντοπίζουμε την ευκαιρία και οργανώνουμε τις αγορές μας.

Πώς λειτουργεί ?

Απλά και εύκολα: επιλέγουμε τα super markets που επισκεπτόμαστε, και βλέπουμε τα προϊόντα που είναι σε προσφορές. Συγκρίνουμε τις τιμές και τις τιμές ανά μονάδα των προσφορών. Επιλέγουμε αυτά που μας ενδιαφέρουν και τα βάζουμε στα αγαπημένα μας για να τις έχουμε συγκεντρωμένες όταν πάμε στο super market. Για πιο λεπτομερειακή αναζήτηση μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ 18 κατηγοριών όπως Κατεψυγμένα, Κάβα & Αναψυκτικά, Βρεφική Φροντίδα κλπ. Αν πάλι ενδιαφερόμαστε για μια συγκεκριμένη μάρκα ή ένα προϊόν μπορούμε να το αναζητήσουμε με το όνομά του.

Στα αγαπημένα βλέπουμε το συνολικό κόστος των προσφορών που έχουμε επιλέξει. Μπορούμε να τις φιλτράρουμε ανά super market, ανά κατηγορία και ανά ημερομηνία λήξης.

Ποιό είναι το όφελος για εμάς τους καταναλωτές?

Το Priceye, μέσα από 4 μόνο βήματα, προσφέρει στον καταναλωτή πολλαπλά οφέλη, καθώς πέρα από την οργάνωση και διευκόλυνση των καθημερινών αγορών και την εξοικονόμηση (σύμφωνα με τους υπολογισμούς το ετήσιο κέρδος για μια οικογένεια είναι πάνω από €400), παρέχει:

  • αυτόματη και άμεση ενημέρωση όταν παρουσιάζεται μια νέα προσφορά σε προϊόντα της επιλογής του
  • γρήγορη ανεύρεση της αλυσίδας super market που έχει την πιο συμφέρουσα προσφορά για τα προϊόντα τα οποία επιλέγει όταν τα έχει ανάγκη
  • on line σύγκριση τιμών
  • υπολογισμό τους κόστους των επιλεγμένων προσφορών
  • αξιόπιστη πληροφόρηση για όλες τις κατηγορίες προϊόντων που ενδιαφέρουν τον καταναλωτή με βάση το ιστορικό που δημιουργεί
  • πληροφόρηση για ειδικές προσφορές καταστημάτων της περιοχής του και, εξίσου σημαντικό:
  • μείωση του χρόνου αναζήτησης στο super market

Η πλατφόρμα διατίθεται στο Google Play και στο Apple Store καθώς και στο www.priceye.eu

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τη σελίδα του priceye στο Facebook