Συνεργασία DPAM με τα Παιδικά Χώρια SOS

Συνεργασία DPAM με τα Παιδικά Χώρια SOS

Η DPAM, συνεχίζοντας την πολυετή συνεργασία της με τα Παιδικά Χωριά SOS φέτος το Πάσχα στηρίζει με αγάπη το έργο τους. Στην DPAM έχετε την ευκαιρία να προσφέρετε στο παιδί σας ή στο πνευματικό σας παιδί ως νονοί, μία λαμπάδα των Παιδικών Χωριών SOS με συμβολική αξία και σημαντικό κοινωνικό μήνυμα.

Σκοπός των Παιδικών Χωριών SOS είναι να βοηθούν παιδιά που έχουν βρεθεί μακριά από το φυσικό οικογενειακό τους περιβάλλον και έχουν ανάγκη φροντίδας και προστασίας. Στα Παιδικά Χωριά SOS τους δίνεται η δυνατότητα να ξαναβρούν ένα μόνιμο σπίτι και να ζήσουν σε ένα περιβάλλον το οποίο πλησιάζει το πλαίσιο της βιολογικής οικογένειας, με τη φροντίδα και την αγάπη μιας Μητέρας SOS καθώς και τη συντροφιά των αδελφών και των φίλων τους.

Από 3 Απριλίου επισκεφθείτε ένα κατάστημα DPAM ή το www.dpam.gr και ανακαλύψτε τις λαμπάδες των Παιδικών Χωριών SOS σε διάφορα σχέδια και χρώματα, με υπέροχα διακοσμητικά. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις διατίθενται για τη στήριξη των αναγκών του οργανισμού. Η τιμή πώλησης είναι 12€.

Σας περιμένουμε και σας ευχόμαστε καλό Πάσχα!