Το Noxzema στο πιο συναρπαστικό Fashion Music Project της χρονιάς

Το Noxzema στο πιο συναρπαστικό Fashion Music Project της χρονιάς

Το μοναδικό act by Noxzema με την Εβελίνα Παπούλια και την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου ξεχώρισε και ενθουσίασε το κοινό του MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure

Το Noxzema έκανε μια ξεχωριστή εμφάνιση στο MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure, μέσα από ένα ιδιαίτερο και μαγικό act. Σε ένα act που κυριαρχούσαν μόνο δύο χρώματα , το μαύρο και το λευκό, το Noxzema κατάφερε να μας εντυπωσιάσει αποτυπώνοντας στη σκηνή αξίες που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για όλους , όπως η φροντίδα , η προστασία, η σιγουριά και η αγάπη.

Πρωταγωνίστριες του Act by Noxzema ήταν οι μοναδικές Εβελίνα Παπούλια και η κόρη της Αφροδίτη Λιάντου. Η Αφροδίτη ερμήνευσε για πρώτη φορά το νέο της τραγούδι “How it goes” το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις και μας υπενθύμισε πόσο σημαντικό είναι να έχεις κοντά σου πρόσωπα που σε αγαπάνε και σε κάνουν να νιώθεις σιγουριά. Η Αφροδίτη με τα μοναδικά της φωνητικά, αλλά έχοντας και κοντά της την μητέρα της Εβελίνα με μια δυναμική χορογραφία, μας προσέφεραν ένα εντυπωσιακό αλλά και τρυφερό Act. Η ενέργειά τους κατέκλυσε τη σκηνή και ολόκληρο τον χώρο, αφήνοντας τους θεατές ενθουσιασμένους.

Το ατμοσφαιρικό αυτό act πλαισίωσε ομάδα χορευτών, οι οποίοι φορώντας επίσης λευκά και μαύρα ρούχα όπως και οι πρωταγωνίστριες, αποτύπωσαν με τα σώματά τους σε μια εξαιρετική χορογραφία ένα μήνυμα που δεν πρέπει να ξεχνάμε: Ο δρόμος για την επιτυχία δεν είναι εύκολος. Είναι ένας δρόμος που αφήνει πίσω του σημάδια κούρασης και σκληρής δουλειάς. Εμείς όμως θα πρέπει να αγκαλιάζουμε όλα τα σημάδια στο σώμα μας που μας κάνουν περήφανους! Για τα υπόλοιπα σημάδια, δεν πρέπει να ανησυχούμε, αφού για αυτά φροντίζει το Noxzema με τη σειρά αποσμητικών Invisible που προστατεύουν τα αγαπημένα μας ρούχα από τα λευκά και κίτρινα σημάδια!

Το Noxzema είναι εδώ και χρόνια ο πιστός σύμμαχός μας και έχει κεντρική θέση στις καρδιές των καταναλωτών, προσφέροντας καινοτόμα και δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα, που προστατεύουν και περιποιούνται την επιδερμίδα μας.

Follow us on NoxzemaGreece and on NoxzemaGreece