Fashion Room Service – Spring Edition: Το μεγαλύτερο fashion event της Αθήνας επιστρέφει στο Hilton!

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019! Ο

Fashion Room Service – Spring Edition: Το μεγαλύτερο fashion event της Αθήνας επιστρέφει στο Hilton!

Ο σημαντικότερος θεσμός ανάδειξης νέων τάσεων, δημιουργών και fashion labels στην ελληνική σκηνή της μόδας, ανανεώνει το ραντεβού του με το fashion crowd της πόλης σε ένα μοναδικό ανοιξιάτικο απόγευμα! Tο Fashion Room Service, πρόσφατα βραβευμένο στα Event Awards 2018 ως “Fashion Event of the Year”, επιστραφεί την Τετάρτη 17 Απριλίου, στο Hilton Athens από το περιοδικό OZON.

H πολυαναμενόμενη εκδήλωση, οργανώνεται για 4η φορά στο πιο εντυπωσιακό ξενοδοχείο του κέντρου της πόλης μας, το Hilton! Ένα ξενοδοχείο ορόσημο για την Αθήνα, όπου τα δωμάτια του 3ου ορόφου και θα φιλοξενήσουν πάνω από 30 συμμετέχοντες οι οποίοι κα τα διαμορφώσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, αναδεικνύοντας την δουλεία τους. Όλα αυτά, με φόντο την Ακρόπολη.

Μια απογευματινή βόλτα στον 3ο όροφο του ξενοδοχείο, θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τις τελευταίες δημιουργίες brands όπως: SAUCONY ORIGINALS, FILA, MINERVA, URBAN OWL, COUNTESS WILHELMINA, LOVICK, 27 WOODEN ACCESSORIES, CURIOUS STREET, TZEVELION LEATHER, SOFI MOUKIDOU JEWELLERY, ENDALAUS, /΄KAY/ KREATURES, MVM SWIMWEAR, BELUGA, REGALIS COLLECTION, PRIME TIMERS x KOMONO, FILANTHI BOGEA, BLONDIE.E, AURELIA AQUA, R BY RANIA XEFTERI, ΒΑSIΛΕΙΑ, FOXY BAGS, FENI JEWELS, FABRIC REPUBLIC, MELINDA HAZEL, THE GRECIAN, OZON BOUTIQUE και άλλων.

Συνεργασία έκπληξη για αυτό το Fashion Rom Service είναι αυτή του περιοδικού OZON με το LoveGreece.com του Ιδρφματοσ Γ. & Α. Μαμιδάκη. Το LoveGreece.com, πρωτοβουλία του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη, στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό δημιουργικό κόσμο μέσα από μία ακόμα δράση του γύρω από το έργο Ελλήνων σχεδιαστών μόδας που επάξια εκπροσωπούν τη χώρα μας εντός και εκτός συνόρων.

Μαζί μας κα είναι και αυτή τη φορά το glo™ , το νέο προϊόν θέρμανσης καπνού που δημιουργήθηκε με γνώμονα τον μοντέρνο σχεδιασμό και την μοναδική του απλότητα στη χρήση (30 συνεχόμενες χρήσεις με μία μόνο φόρτιση). Το glo™ θερμαίνει αντί να καίει τον καπνό και εξασφαλίζει αυθεντική εμπειρία καπνού χωρίς καθόλου στάχτη και τις δυσάρεστες οσμές.

Η συσκευή glo™ είναι διαθέσιμη μέσω του δικτύου καταστημάτων Nobacco και του e–shop της NOBACCO ενώ τις ράβδους καπνού NeosticksTM μπορείτε να βρείτε σε όλα τα σημαία λιανικώς στην Ελλάδα. Mάθε περισσότερα εδώ: www.discoverglo.gr

Όπως κάθε φορά, το μοναδικό αυτό fashion event θα ολοκληρωθεί με το πολύ αναμενόμενο ανοιξιάτικο party, το οποίο ξεκινά λίγο μετά τις 20:00, στο Galaxy Room του Hilton. Για ακόμα μία φορά, όλα «θα ντυθούν» στα ροζ, καθώς μαζί μας κα είναι το Beefeater Pink! Πρόκειται για το νέο λανσάρισμα του αγαπημένου μας gin, το οποίο βασίζεται στην Ινδία, βραβευμένη συνταγή του Beefeater με την προσθήκη φυσικού εκχυλίσματος φράουλας. Κατά την διάρκεια του party θα απολαύσεις το δροσερό cocktail Beefeater PINK&Tonic. Το party θα «ντύσουν» μουσικά οι Djs Granbois και Leon Segka, οι οποίοι κα ετοιμάσουν ένα εκρηκτικό set!

Τα δωμάτια του Hilton θα ανοίξουν τις πόρτες τους από τις 17:00 έως τις 23:00 για να υποδεχτούν το κοινό του Fashion Room Service - Spring Edition. To party συνεχίζεται μέχρι τα μεσάνυχτα.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες για την εκδήλωση:

Η δημιουργική ομάδα του ΟΖΟΝ τα τελευταία 8 χρόνια φέρνει σε επαφή φρέσκα ελληνικά & διεθνή brands και νέους σχεδιαστές με fashion editors, influencers, buyers και εν δυνάμει καταναλωτές. Αγαπημένοι σχεδιαστές και brands παρουσιάζουν τη δουλειά τους στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια ενώ παράλληλα οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις δημιουργίες των αγαπημένων τους labels, να γνωρίσουν τους δημιουργούς τους και να πάρουν μία πρώτη γεύση από τις τάσεις της μόδας, όπως αυτές διαμορφώνονται σήμερα.

Email: events@ozonweb.com Τel: 210 3634008/9

https://www.facebook.com/events/303093117023230/

Facebook.com/OZONmag

Instagram.com/OZON_mag