Αυτό το smartphone θα κάνει την καθημερινότητά μου πιο εύκολη!

Έχω ανάγκη από ένα αξιόπιστο, λειτουργικό κινητό που να καλύπτει τις ανάγκες μου!

Αυτό το smartphone θα κάνει την καθημερινότητά μου πιο εύκολη!

Οι φίλες μου με λένε "smartphone addicted". Ίσως επειδή από μικρή μου άρεσε ό,τι νέο και περίεργο gadget έπεφτε στα χέρια μου, ίσως γιατί τώρα ως δυνατή instagrammer και influencer έχω ανάγκη από ένα αξιόπιστο, λειτουργικό κινητό που να καλύπτει τις ανάγκες μου για posting και sharing στα social media στο maximum.

Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό, χθες μπήκα στο αγαπημένο μου κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών για να δω τι νέο κυκλοφορεί σε συσκευές κινητών και smartphones και περιττό να σας πω πως μόλις έπιασα στα χέρια μου το νέο Alcatel 1S, ένιωσα αυτό που λέμε... έρωτα με την πρώτη ματιά. Χάρη στον οκταπύρηνο επεξεργαστή 3GB RAM σε συνδυασμό με 32GB χώρο αποθήκευσης και Android Pie μπορώ να είμαι συνεχώς συνδεδεμένη στο internet, ενώ μπορώ να ικανοποιήσω και τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες στη φωτογραφία αποτυπώνοντας τον κόσμο γύρω μου με real time bokeh εφέ με τη διπλή κύρια κάμερα 16MP + 2ΜP. Και κάτι ακόμη. Ξέρω πως αυτό το smartphone δεν θα το αποχωριστώ ποτέ αφού διαθέτει έναν αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και λογισμικό αναγνώρισης προσώπου που προσφερουν έναν σούπερ συνδυασμό ασφάλειας και άνεσης!

Το νέο Alcatel 1S το βρήκα σε δύο ματ μεταλλικά χρώματα: Μαύρο και μπλε και δεν ξέρω ποιό να διαλέξω. Εσείς ποιό μου προτείνετε;