Ανακαλύψτε το νέο καλοκαιρινό κατάλογο της DPAM!

Ανακαλύψτε το νέο καλοκαιρινό κατάλογο της DPAM!

Οι καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών επιτέλους έφτασαν! Ήλιος, θάλασσα, παιχνίδι και κατασκήνωση μονοπωλούν το ενδιαφέρον των παιδιών όλων των ηλικιών.

Πως όμως θα γίνει η σωστή εξόρμηση στην παραλία και την εξοχή χωρίς τα απαραίτητα; Η DPAM ετοίμασε τον νέο ηλεκτρονικό κατάλογό της, στον οποίο θα βρείτε όλη την καλοκαιρινή της συλλογή, παπούτσια για όλες τις περιστάσεις, καθώς επίσης μαγιό, σαγιονάρες και αξεσουάρ για την παραλία και το κολυμβητήριο.

Μέσα από τον ανανεωμένο κατάλογο της DPAM μπορείτε να ανακαλύψετε τη νέα συλλογή της εταιρείας που αντλεί έμπνευση από τα χρώματα και τα χαρακτηριστικά πόλεων του κόσμου. Πρωτότυπα tops, κλασικά φλοράλ φορέματα, βερμούδες και σορτς σε ανάλαφρα υφάσματα και άνετες γραμμές είναι μερικές μόνο προτάσεις που καλύπτουν όλα τα γούστα. Επίσης, πιτζάμες και αξεσουάρ συμπληρώνουν τις καλοκαιρινές επιλογές των παιδιών.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η σειρά με τα μαγιό της DPAM, για αγόρια και κορίτσια 0-14 ετών. Φέτος η DPAM συνεργάζεται και με την κορυφαία εταιρεία ειδών κολυμβητηρίου Arena, η οποία φέρνει κοντά σας μοναδικές επιλογές σε μαγιό, πετσέτες και αξεσουάρ για τις βουτιές των παιδιών.

Η προστασία από τον ήλιο είναι το α και το ω. Η DPAM λοιπόν συνεργάζεται με την γαλλική εταιρεία KiETLA, που ειδικεύεται στην κατασκευή γυαλιών ηλίου για βρέφη και παιδιά. Τα KiETLA προσφέρουν τη μέγιστη προστασία από την UVA και UVB ακτινοβολία, ενώ είναι ελαφριά και άνετα. Καπέλα, πετσέτες θαλάσσης και μπουρνούζια σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις των μικρών φίλων της DPAM.

Ετοιμάστε τη βαλίτσα των διακοπών με τις μοναδικές και ποιοτικές επιλογές της DPAΜ. Ανακαλύψτε τον ηλεκτρονικό κατάλογο με όλες τις καλοκαιρινές επιλογές στο www.dpam.gr. Γιατί οι αναμνήσεις και οι στιγμές με το παιδί σας είναι οι πιο σημαντικές και τελικά εκείνες που έχουν σημασία!


Ξεφυλλίστε το νέο μας κατάλογο εδώ:

http://bit.ly/2EB2gcj

Beachwear / Η βαλίτσα των διακοπών/Summertime

Στην DPAM θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για την παραλία. Μαγιό, αξεσουάρ θαλάσσης, γυαλιά ηλίου, καπέλα, σανδάλια και ό,τι άλλο χωράει στη βαλίτσα των διακοπών ώστε τα παιδιά να έχουν όλα τα απαραίτητα μαζί τους. Ρούχα πρακτικά, όμορφα με τις μοναδικές λεπτομέρειες DPAM.

Αλλά και ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για την πόλη, άνετα και ευκολοφόρετα σε υπέροχα σχέδια και χρώματα. 4 θέματα, εμνευσμένα από τις πόλεις/περιοχές του κόσμου (JAIPUR, TOMBOUCTOU, YELLOWSTONE, CUBA)


Με λίγα λόγια

Bρεφικά και παιδικά ρούχα για αγόρια και κορίτσια
4 θεματικές συλλογές με έμπνευση από τις πόλεις του κόσμου
1 συλλογή BEACHWEAR
1 συλλογή SWIMWEAR
Έντονα χρώματα και σχέδια για όλα τα γούστα
Λουλούδια, έθνικ στοιχεία, εξωτικά φρούτα και ζώα της άγριας φύσης κυριαρχούν στα patterns
Ρούχα σχεδιασμένα για παιδιά, για όλες τις ώρες και όλες τις δρατηριότητες
20 φυσικά καταστήματα (17 Ελλάδα – 3 Κύπρο)
E-shop: www.dpam.gr