Frezyderm Φροντίδα με υπογραφή και… SPF 50+

Ηλιοπροστασία και Φροντίδα της Επιδερμίδας

Frezyderm Φροντίδα με υπογραφή και… SPF 50+

H FREZYDERM συνεχίζει να καινοτομεί στον τομέα των αντηλιακών και παρουσιάζει μία νέα πρωτοποριακή σειρά που συνδυάζει την αποτελεσματική ηλιοπροστασία με τη νέα τάση μεταμόρφωσης υφής. Αποτέλεσμα; Καλλυντική ευχαρίστηση και φροντίδα του δέρματος με μία μόνο

κίνηση. Η νέα αντηλιακή κρέμα SUNSCREEN CREAM-TO-POWDER SPF50+ & το νέο αντηλιακό γαλάκτωμα SUNSCREEN FLUID-TO-POWDER SPF50+ βασίζονται στις εξής καινοτομίες:

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Transforming Τextures

Μόλις το αντηλιακό εφαρμοστεί στην επιδερμίδα, η υφή του μετατρέπεται σταδιακά από μία ελαφριά κρέμα ή από ελαφρύ γαλάκτωμα σε μία μοναδική αίσθηση πούδρας.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ White Peony Pure

Το εξειδικευμένο εκχύλισμα λευκής παιώνιας* ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό, μειώνει τη διαδερμική απώλεια υγρασίας και βελτιώνει τους μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

*To ευεργετικό για το δέρμα εκχύλισμα λευκής παιώνιας* έχει μελετηθεί ειδικά σε εθελοντές με διαταραγμένο επιδερμικό φραγμό και χρόνια ξηρότητα λόγω εξωγενών και ενδογενών παραγόντων, όπως είναι η έλλειψη βιταμινών (π.χ. βιταμίνη D). Δεν περιέχουν βιταμίνη D και δεν αντικαθιστούν την αξία της ίδιας και της φυσικής της σύνθεσης.

Αντιμετωπίζουν και προστατεύουν από:

- τη χρόνια ξηρότητα του δέρματος

- την ανεπαρκή λειτουργία του επιδερμικoύ φραγμού

- την πρόωρη γήρανση

- πολύ υψηλή ηλιοπροστασία

- ενίσχυση επιδερμικού φραγμού

- βελτίωση των μηχανισμών ενυδάτωσης του δέρματος

Χωρίς parabens / Δερματολογικά ελεγμένα / Ανθεκτικά στο νερό / Εξωτερική χρήση

Προσφέρουν:

- πολύ υψηλή ηλιοπροστασία

- ενίσχυση επιδερμικού φραγμού

- βελτίωση των μηχανισμών ενυδάτωσης του δέρματος