Μια ξεχωριστή βραδιά @Looney Bean γεμάτη jazz και tropical διάθεση!

Μια ξεχωριστή βραδιά @Looney Bean  γεμάτη jazz και tropical διάθεση!

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου, το πιο εξωτικό café/bar/restaurant της Θεσσαλονίκης, το Looney Bean στο One Salonica Outlet Mall, πλημμύρισε με τους jazz ήχους του duet music band Art of Soul, χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους μια αξέχαστη μουσική βραδιά.

Από τις 20:00 οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το ποτό, το cocktail και το φαγητό τους, σε ένα μοναδικό tropical περιβάλλον, με τη συνοδεία της ατμοσφαιρικής μουσικής των Art of Soul.

Η πρώτη γεύση από το ιδιαίτερο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι στη Soul, Jazz, Pop & Latin μουσική εντυπωσίασε ιδιαίτερα και, ως εκ τούτου, συνεχίζεται για όλο τον Ιούλιο, με τους δύο καλλιτέχνες από τη Θεσσαλονίκη - Δημήτρη Τεπερεκίδη στο πιάνο και Χριστίνα Σαββίδου στη φωνή- να μας μεταφέρουν νοερά με τις μελωδίες τους σε υπέροχους προορισμούς, σε έναν από τους ομορφότερους χώρους της πόλης.

Κάθε Πέμπτη στις 20:00 το βράδυ, το περιβάλλον της αστικής «ζούγκλας», του Looney Bean, συνδυάζεται με τις πιο όμορφες Jazz μελωδίες, χαρίζοντας μια αξέχαστη εξωτική μουσική εμπειρία, με αγαπημένα signature Looney Cocktails… and all that Jazz!

Το Looney Bean βρίσκεται στον 2ο όροφο του One Salonica Outlet Mall (Κώττα Ρούλια 10, τηλ 2310 538627).Δεν απαιτείται κάποιο έξτρα εισιτήριο για την παρακολούθηση του live, πέραν της κατανάλωσης φαγητού ή ποτού της επιλογής σας.