Frezyderm sun care

Frezyderm sun care

Ένα κοινό «μυστικό» όταν είσαι γονιός είναι πως τα απαραίτητα προϊόντα για τη σωστή ηλιοπροστασία του ευαίσθητου βρεφικού και παιδικού δέρματος, είναι πάντα βασική προτεραιτότητα στο checklist των καλοκαιρινών διακοπών.

Η FREZYDERM συνεχίζει και φέτος το καλοκαίρι να προσφέρει τη μεγαλύτερη ασπίδα προστασίας ενάντια στον ήλιο και τις βλαβερές του επιδράσεις, μέσα από την πλούσια σε επιλογές βρεφική και παιδική αντηλιακή σειρά SUN CARE.

Με το βρεφικό και παιδικό δερματάκι να είναι ιδιαίτερα ευάλωτο απέναντι στις ακτίνες του ήλιου, τα βρεφικά & παιδικά αντηλιακά της σειράς SUN CARE της FREZYDERM γίνονται ο καλύτερος φίλος για τη βόλτα ή την παραλία, βάζοντας “stop” μόνο στην ηλιακή ακτινοβολία, όχι στο παιχνίδι!

Baby Sun Care SPF 25

Βρεφικό αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος. Περιέχει μόνο ανόργανα φίλτρα και είναι ιδανικό για βρέφη και παιδιά καθώς και για άτομα με ατοπική προδιάθεση ή/και δυσανεκτικά στα οργανικά φίλτρα.

Π.Λ.Τ. €19,27

100ml

Προσφέρει παρατεταμένη και σταθερή ηλιοπροστασία, προστατεύει τα βλαστοκύτταρα του δέρματος, θωρακίζει το δέρμα και ενισχύει τους μηχανισμούς αυτοεπιδιόρθωσής του, προστατεύει από τη φωτογήρανση και τη φωτοανοσοκαταστολή και παρέχει προστασία από τους περιβαλλοντικούς ρύπους.

Χωρίς άρωμα και parabens

Infant Sun Care SPF 50+

Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος για νήπια. Περιέχει μόνο ανόργανα φίλτρα και προσφέρει αποτελεσματική, πολύ υψηλή ηλιοπροστασία. Δημιουργεί ένα αδιάβροχο φιλμ προστασίας με γαλάζιο φυτικό χρώμα, που υποδεικνύει την ακριβή περιοχή εφαρμογής. Παράλληλα, η εμπλουτισμένη του σύνθεση με χαμομήλι προστατεύει από την αφυδάτωση και τους ερεθισμούς.

Π.Λ.Τ. €20,93

100ml

Είναι ιδανικό για νήπια και παιδιά (12 μηνών+), άτομα με ατοπική προδιάθεση και δυσανεξία στα οργανικά φίλτρα. Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει λευκή ή γαλάζια χροιά. Δεν περιέχει άρωμα.

Parabens free

Kids Sun Care SPF 50+

Παιδικό αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος. Iδανικό για παιδιά και άτομα με ερυθήματα και φωτοευαισθησία.

Π.Λ.Τ. €25,96

175 ml

Προσφέρει παρατεταμένη και σταθερή ηλιοπροστασία, προστατεύει τα βλαστοκύτταρα του δέρματος, θωρακίζει το δέρμα και ενισχύει τους μηχανισμούς αυτοεπιδιόρθωσής του, προστατεύει από τη φωτογήρανση και τη φωτοανοσοκαταστολή και παρέχει προστασία από τους περιβαλλοντικούς ρύπους.

Χωρίς άρωμα και parabens

Kids Sun + Nip SPF 50+

Παιδικό αντηλιακό γαλάκτωμα με εντομοαπωθητικές ιδιότητες. Προσφέρει παρατεταμένη και σταθερή ηλιοπροστασία, προστατεύει τα βλαστοκύτταρα του δέρματος, θωρακίζει το δέρμα και ενισχύει τους μηχανισμούς αυτοεπιδιόρθωσής του, προστατεύει από τη φωτογήρανση και τη φωτοανοσοκαταστολή και παρέχει προστασία από τους περιβαλλοντικούς ρύπους.

Π.Λ.Τ. €25,96

175 ml

Παράλληλα, χάρη στην πρωτοποριακή Insect Guard Τεχνολογία προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τις επιθέσεις εντόμων παραλίας.

Χωρίς άρωμα και parabens

Kids Sun Care Wet Skin Spray SPF 50+

Παιδικό αντηλιακό spray πολύ υψηλής προστασίας που ψεκάζεται απευθείας και σε βρεγμένο δέρμα. Δεν απαιτείται σκούπισμα της επιδερμίδας πριν την εφαρμογή και έτσι δεν χρειάζεται να διακόπτεται το παιχνίδι ή η αθλητική δραστηριότητα των παιδιών στη θάλασσα και την παραλία.

Π.Λ.Τ. €22,52

200 ml

Έχει στοχευμένο ψεκασμό για εύκολη εφαρμογή ακόμα και σε συνθήκες ισχυρού ανέμου. Με λεπτόρρευστη, διάφανη, υγρή σύνθεση που δεν αφήνει λευκά ίχνη.

Χωρίς οινόπνευμα, χρώμα και parabens

Sea Side Dry Mist SPF 50+

Αντηλιακό dry oil σε μορφή mist που προσφέρει πολύ υψηλή προστασία. Έχει λεπτόρρευστη υφή που απλώνεται πολύ εύκολα και χάρη στη Wet Skin Formula είναι ιδανικό για εφαρμογή και σε βρεγμένο δέρμα, χωρίς να χρειάζεται να προηγηθεί σκούπισμα. Προστατεύει από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την UVR ακτινοβολία και καλύπτει τις ανάγκες πολύ υψηλής ηλιοπροστασίας.

Π.Λ.Τ. €22,60

300 ml

Σε καινοτόμο airless συσκευασία με ειδική βαλβίδα που εξασφαλίζει ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό για εύκολη εφαρμογή.

Parabens free