Φύγαμε για τριήμερη «All Inclusive» εκδρομή στη Ζάκυνθο σε απίθανη τιμή!

Μιλάμε για τιμή σοκ!

Φύγαμε για τριήμερη «All Inclusive» εκδρομή στη Ζάκυνθο σε απίθανη τιμή!

Το ταξιδιωτικό γραφείο Travel Time αποχαιρετά το καλοκαίρι με μία συναρπαστική τριήμερη «All Inclusive» εκδρομή στη Ζάκυνθο, σε απίθανη τιμή!

Ημερομηνίες: 28/09/2019 έως 30/09/2019

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ – ΚΥΛΛΗΝΗ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΜΠΟΧΑΛΗ – ΛΑΓΑΝΑΣ

Αναχώρηση από Πειραιά/ Αθήνα για Κυλλήνη με ενδιάμεσες στάσεις. Επιβίβαση στο F/B και άφιξη στην Ζάκυνθο. Η Ζάκυνθος, το Φιόρε του Λεβάντε είναι ένα νησί του Ιονίου προικισμένο από τη φύση με μοναδικές ομορφιές. Είναι το νοτιότερο νησί του συμπλέγματος και το τρίτο σε έκταση και πληθυσμό των Ιόνιων νήσων. Τα μοναδικά τοπία που προσφέρει στους φιλοξενούμενους της και ο πολιτισμός της σε συνδυασμό με την τουριστική ανάπτυξη του νησιού τα τελευταία χρόνια , καθιστούν την Ζάκυνθο αγαπημένο προορισμό πολλών. Το νησί είναι ένας επίγειος παράδεισος και τα έχει όλα! Απίστευτες παραλίες , καταπράσινα τοπία , ιστορία , αξιοθέατα.

Φύγαμε για τριήμερη «All Inclusive» εκδρομή στη Ζάκυνθο σε απίθανη τιμή!


Μετάβαση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας Poseidon Beach Hotel. Τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τις παροχές του ξενοδοχείου! Το παραθαλάσσιο Poseidon Beach Hotel προσφέρει εξωτερική πισίνα και παιδική πισίνα .Υπάρχει σνακ μπαρ δίπλα στην πισίνα, ενώ στο μπαρ των εγκαταστάσεων προσφέρονται δροσιστικά ποτά. Το ξενοδοχείο διαθέτει μπιλιάρδο, πινγκ πονγκ και παιδική χαρά για τους μικρούς επισκέπτες. Όλες οι ξαπλώστρες και ομπρέλες γύρω από την πισίνα είναι δωρεάν. Μετά το δείπνο μας θα αναχωρήσουμε για την πιο ξακουστή περιοχή του νησιού ,την Μπόχαλη. Από εκεί η θέα είναι μαγευτική καθώς μπορούμε να θαυμάσουμε από ψηλά την πόλη, το λιμάνι, το Αργάσι και τον κόλπο του Λαγανά. Ελεύθερος χρόνος στην παλαιότερη γειτονιά της Ζακύνθου .Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Διανυκτέρευση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας Poseidon Beach Hotel. Τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τις παροχές του ξενοδοχείου! Το παραθαλάσσιο Poseidon Beach Hotel προσφέρει εξωτερική πισίνα και παιδική πισίνα .Υπάρχει σνακ μπαρ δίπλα στην πισίνα, ενώ στο μπαρ των εγκαταστάσεων προσφέρονται δροσιστικά ποτά. Το ξενοδοχείο διαθέτει μπιλιάρδο, πινγκ πονγκ και παιδική χαρά για τους μικρούς επισκέπτες. Όλες οι ξαπλώστρες και ομπρέλες γύρω από την πισίνα είναι δωρεάν. Μετά το δείπνο μας θα αναχωρήσουμε για την πιο ξακουστή περιοχή του νησιού,την Μπόχαλη. Από εκεί η θέα είναι μαγευτική καθώς μπορούμε να θαυμάσουμε από ψηλά την πόλη, το λιμάνι, το Αργάσι και τον κόλπο του Λαγανά. Ελεύθερος χρόνος στην παλαιότερη γειτονιά της Ζακύνθου .Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.


2Η ΗΜΕΡΑ:ΛΑΓΑΝΑΣ – Ι.Μ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑΣ – ΝΑΥΑΓΙΟ – ΠΟΛΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΛΑΓΑΝΑΣ

Πρωινό μπουφέ και αναχώρηση για την Ι.Μ Παναγίας Αναφωνήτριας. Η μονή βρίσκεται στα ΒΔ του νησιού, στην πευκόφυτη περιοχή του Πλεμοναρίου. Ιδρύθηκε πιθανότατα στα μέσα του 15ου αιώνα από τον Λεονάρδο Γ’ Τόκκο Κόμητα Παλατίνο Κεφαλληνίας και Ζακύνθου και από τη σύζυγό του Λάππα.Ο περίβολος έχει είσοδο στεγασμένη με θόλο, ενώ χαρακτηριστικός είναι ο αμυντικός πύργος που συναντάμε στην είσοδο. Πόλο έλξης αποτελεί η περίλαμπρη θαυματουργή βυζαντινή εικόνα της Θεοτόκου Αναφωνήτριας. Σύμφωνα με την παράδοση, η εικόνα έφτασε με θαυμαστό τρόπο από την αλωμένη Κωνσταντινούπολη. Πολλά κειμήλια της Μονής έχουν δυστυχώς χαθεί, σήμερα όμως σώζονται τοιχογραφίες, πιθανόν από την ανακαίνιση της το 1669.Χρονος για προσκύνημα.

Φύγαμε για τριήμερη «All Inclusive» εκδρομή στη Ζάκυνθο σε απίθανη τιμή!


Επόμενος προορισμός μας το περίφημο Ναυάγιο. Το Ναυάγιο της Ζακύνθου ή ο “Παναγιώτης”, είναι ένα ναυάγιο πλοίου στην απομονωμένη ακτή Άη Γιώργης της Ζακύνθου, και σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα του νησιού. Πεντακάθαρα νερά, λευκή άμμος, εντυπωσιακοί απότομοι βράχοι και το μισοβυθισμένο στην άμμο κουφάρι του πλοίου συνθέτουν ένα φανταστικό σκηνικό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Γεύμα σε μπουφέ και ξεκούραση. Μετά το δείπνο μας θα αναχωρήσουμε για την πόλη της Ζακύνθου. Η Ζάκυνθος, το Τζάντε, βρίσκεται στους πρόποδες του λόφου της Μπόχαλης, και είναι πρωτεύουσα καθώς και πρώτο λιμάνι του νησιου. Η Ζάκυνθος προσφέρει στον επισκέπτη πολλά ενδιαφέροντα, όπως η γνωστή εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, όπου φυλάσσεται το λείψανο του αγίου, τα πολυάριθμα μουσεία και οι χαρακτηριστικές πλατείες Δ. Σολωμού και Αγίου Μάρκου η τελευταία χρονολογείται από την περίοδο της ενετικής κυριαρχίας και με την μοναδική καθολική εκκλησία του νησιού. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.


3Η ΗΜΕΡΑ:ΛΑΓΑΝΑΣ –ΠΟΛΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΚΥΛΛΗΝΗ – ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πρωινό μπουφέ και αναχώρηση για την πόλη της Ζακύνθου. Επίσκεψη στην Μονή Αγίου Διονυσίου στην πόλη της Ζακύνθου. Ο ναός φιλοξενεί το λείψανο του Αγίου Διονυσίου, όπου εκτός από πηγή δύναμης για τους ντόπιους αποτελεί και σημαντικό πόλο έλξης για αρκετούς επισκέπτες. Το πανηγύρι του Αγίου Διονυσίου γίνεται δύο φορές το χρόνο, στις 24 Αυγούστου και στις 17 Δεκεμβρίου και διαρκεί τρείς μέρες κάθε φορά. Οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώνονται με την περιφορά του ιερού λειψάνου σε όλη την πόλη της Ζακύνθου. Το σημαντικότερο και πολυτιμότερο έργο τέχνης του ναού, είναι η αργυρόγλυπτη Λάρνακα που φιλοξενεί το ιερό λείψανο, έργο Γεωργίου Διαμαντή Μπάφα, φιλοτεχνήθηκε το 1829. Χρόνος για προσκύνημα. Επιβίβαση στο F/B και άφιξη στην Κυλλήνη. Επόμενος σταθμός μας η πόλη της Πάτρας για προαιρετικό γεύμα ή καφέ. Συνεχίζουμε με ενδιάμεσες στάσεις για την πόλη μας. Άφιξη αργά το απόγευμα σε Πειραιά/Αθήνα.

Φύγαμε για τριήμερη «All Inclusive» εκδρομή στη Ζάκυνθο σε απίθανη τιμή!

Περιλαμβάνονται:

Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές, με σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο τελευταίας τεχνολογίας
Έμπειροι οδηγοί με άριστη γνώση των δικτύων των πόλεων και επαγγελματική αδεία οδήγησης
Διόδια αυτοκινητοδρόμων.
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη – Ζάκυνθος – Κυλλήνη
Δυο (2) διανυκτερεύσεις στο Poseidon Beach Hotel 3*** στο Λαγάνα.
Πρωινό μπουφέ
Μεσημεριανό γεύμα σε μπουφέ
Δείπνο σε μπουφέ
Κρύα και ζεστά σνακ στα bar του ξενοδοχείου ανάμεσα στα γεύματα (11:00-18:00) & παγωτά (10:00-19:00)
Τοπικά αλκοολούχα ποτά, μπύρα βαρέλι, τοπικό κρασί, νερό, αναψυκτικά, χυμοί, καφέδες στα bar του ξενοδοχείου (10:00 – 23:00)
Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής.
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη. (74646 / 115307)
Φ.Π.Α. εκδρομής
Δεν περιλαμβάνονται:

Ποτά, Αχθοφορικά, Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
Ότι αναφέρετε στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
Τοπικοί δημοτικοί φόροι

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο/ τρίκλινο δωμάτιο
Μονόκλινο δωμάτιο 150€ /190€