Το Noxzema γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Πλυσίματος Χεριών

Το Noxzema γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Πλυσίματος Χεριών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πλυσίματος Χεριών, στις 15 Οκτωβρίου, το Noxzema γιορτάζει και υπενθυμίζει σε όλους τη σπουδαιότητα του πλυσίματος των χεριών!

Σύμφωνα με έρευνες, το πλύσιμο με τα κατάλληλα προϊόντα υγιεινής και σαπούνια, μπορεί να μειώσει στο μισό τις πιθανότητες να προσβληθεί κάποιος από μολυσματικές ασθένειες που μεταφέρονται μέσω των ακάθαρτων χεριών, λόγω της συχνής επαφής τους με το στόμα ή τη μύτη. Το πλύσιμο των χεριών πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα, όπως πριν και μετά από κάθε γεύμα, αλλά και σε περιπτώσεις επαφής με αντικείμενα και επιφάνειες σε δημόσιους χώρους.

Τα κρεμοσάπουνα και οι μπάρες σαπουνιών Noxzema Hand Care αποτελούν τον ιδανικό σύμμαχο για το σωστό πλύσιμο των χεριών, αφού είναι δερματολογικά ελεγμένα και κατάλληλα για όλη την οικογένεια.

Για την φετινή Ημέρα Πλυσίματος Χεριών, το Noxzema έχει μια έκπληξη για όλους, με την αγαπημένη μας Ευσταθία Τζόβα να κάνει ένα μοναδικό Noxzema διαγωνισμό στο Instagram. Συντονίσου στο προφίλ της στις 15 Οκτώβρη (@Efstathiatzv) και κέρδισε μοναδικά, Noxzema δώρα! Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις τα πάντα!

Χάρη στην απαλή τους σύνθεση με κρέμα και το ειδικό σύμπλεγμα ενυδατικών παραγόντων και βιταμινών DERMACARE VITAMIN COMPLEΧ, καθαρίζουν απαλά τα χέρια σας και χαρίζουν στην επιδερμίδα σας αίσθηση ενυδάτωσης. Η σύνθεσή τους σέβεται το φυσικό pΗ της επιδερμίδας, χωρίς να την ξηραίνει, όπως τα κοινά σαπούνια. Χαρίζουν μία ανανεωμένη εμπειρία ενυδάτωσης και καθαριότητας στα χέρια.

Τα αγαπημένα σας γνωστά αρώματα από τα αφρόλουτρα Noxzema είναι πλέον διαθέσιμα και σε κρεμοσάπουνα. Συγκεκριμένα:

Neutral Protect που είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη επιδερμίδα, Talc Pampering με εκχύλισμα βαμβακιού για έξτρα περιποίηση, Pure Honey Moisture, με 100% φυσικό μέλι & πρωτεΐνες γάλακτος για αίσθηση ενυδάτωσης.

Ένας ξεχωριστός όμως κωδικός για εσάς που αναζητάτε από το σαπούνι σας ήπια αντισηπτική δράση είναι το Hygiene Defence. Είναι εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα από ευκάλυπτο και δενδρολίβανο, ενώ καθαρίζει απαλά και προστατεύει τα χέρια.

Και για τους πιο παραδοσιακούς, στην σειρά Noxzema Hand Care, μπορείτε να βρείτε και σαπούνια σε μορφή μπάρας. Σε 4 αγαπημένους κωδικούς, με συστατικά φυτικής προέλευσης κατά 98%, είναι κατάλληλα για χρήση σε πρόσωπο και σώμα!

Το σαπούνι και το νερό αποτελεί τον πιο απλό και οικονομικό τρόπο για την πρόληψη των ασθενειών και την προάσπιση της ζωής. Η Noxzema συμμετέχει ενεργά στην αύξηση της ευαισθητοποίησης και κατανόησης της σημασίας του πλυσίματος των χεριών με την ανανεωμένη σειρά Noxzema Hand Care. Τα προϊόντα της σειράς είναι δερματολογικά ελεγμένα, όπως και όλα τα προϊόντα Noxzema, και θα κερδίσουν σίγουρα μία θέση στην καθημερινή σας περιποίηση. Βρείτε τα σε όλα τα ράφια των super-market και στα καταστήματα καλλυντικών.

Αναζητήστε τα!

Fb: NoxzemaGreece

Insta: NoxzemaGreece