Tsakiris Mallas: Με πρωταγωνιστές τα πιο καθηλωτικά παπούτσια της σεζόν

Tsakiris Mallas: Με πρωταγωνιστές τα πιο καθηλωτικά παπούτσια της σεζόν

Με ένα άκρως εντυπωσιακό Press Day στο μοντέρνο Perianth Hotel γιόρτασε το καταξιωμένο Ελληνικό brand υποδημάτων TSAKIRIS MALLAS τη νέα συλλογή για τη σεζόν Fall/Winter 2019-2020, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019.

Σάρα Εσκενάζυ, Αναστασίου Τσιλιμπίου

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Το brand καλωσόρισε εκπροσώπους των Μέσων, bloggers, influencers και celebrities με ένα θεματικό display που έκλεψε τις εντυπώσεις: ένα ‘μουσείο’ μοντέρνας τέχνης εμπνευσμένης από τον απόλυτο πόθο των γυναικών, τα παπούτσια. Ο χώρος ντύθηκε με το χαρακτηριστικό ροζ παστέλ χρώμα του brand, καθώς επίσης και με άφθονο glam, ενώ οι καθρέφτες που περικύκλωναν το display δημιούργησαν τα πιο ιδιαίτερα photo opportunities.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Έλενα Ασημάκη, Ιωάννα Σαρρή

Γεωργία Σαράντη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Γρηγόρης Τριανταφύλλου (Deux Hommes), Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Καλλίγραμμα πόδια ξεπρόβαλλαν μέσα από TSAKIRIS MALLAS κουτιά αναδεικνύοντας τα must-have παπούτσια της νέας συλλογής και ενδυναμώνοντας τη μέχρι τώρα δυναμική παρουσία του brand. Παράλληλα, οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά μερικά από τα πιο θεαματικά exclusive custom-made υποδήματα που έχει δημιουργήσει η TSAKIRIS MALLAS για ιδιαίτερες στιγμές της μόδας αλλά και fashion shows σπουδαίων σχεδιαστών όπως οι Deux Hommes, Celia Kritharioti και Vrettos Vrettakos, ξεχωρίζοντας έτσι την καταξιωμένη εταιρεία από την ελληνική fashion σκηνή.

Έλενα Παπαβασιλείου

Νίκος Υφαντής, Βίνα Νεοφωτίστου, Καλλιόπη Ξυράφη

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Το θεματικό παιχνίδι με τα κουτιά TSAKIRIS MALLAS κορυφώθηκε με το ανατρεπτικό photobooth στο οποίο φωτογραφήθηκαν οι καλεσμένοι, δημιουργώντας έντονο social media buzz κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Έλαμψε δια της παρουσίας της η πρωταγωνίστρια της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας, Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το παρόν έδωσαν επίσης διάσημες fans της εταιρείας, όπως η Έλενα Τσαγκρινού, η Χριστίνα Σάλτη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Νικολέττα Ράλλη, η Έλενα Παπαβασιλείου, η Σάρα Εσκενάζυ, η Ελένη Καρακάση, η Νάνσυ Παραδεισανού και η Ανθή Βούλγαρη.

www.tsakirismallas.gr

Instagram: @ tsakirismallas